MaDn3sS 0 Opublikowano 12 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 1.Twój Nick: `Xavi_` 2.Nick admina/gracza który zawinił: Michu129 3.Admin/Gracz : Admin dr 4.Data i godzina: 14.50 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): http://speedy.sh/SWuZj/michu.rar 6.Opis sytuacji: wszyscy graliśmy sobie na tym modzie aż nagle Michu właczył wh i i dawał . A więc postanowiłem zrobić demko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZiOmBaL 0 Opublikowano 12 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 Wow, piękne te demko.., zobaczymy co z tego wyjdzie, a tak w ogóle , to ja grałem z kolegą na Codzie nick: Chudy i jest takie coś jak Skype i info :-P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amelia 0 Opublikowano 12 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 Oglądałam demko, wszystkie akcje słyszałam na słuchawkach. Moim zdaniem CreeZ, jest czysty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bieberlOve[x] 0 Opublikowano 12 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 Czysty jest. XaVi ty grać nie umiesz według ciebie to każdy ma cheaty .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaDn3sS 0 Opublikowano 12 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 biebierko nie pozwalaj sobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZiOmBaL 0 Opublikowano 12 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 `XaVi_` Ty też sobie uważaj co Ty piszesz.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n0th1ng 0 Opublikowano 12 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 CreeZ,jest czysty a ty xavi na kazdego wołasz cziter jak cie dednie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fixer 7 Opublikowano 13 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 CreeZ moim zdaniem jest czysty. A tak w ogóle coś tu spami a gdzie modzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 13 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 na demo nic nie ma zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi