JestemLegenda 4 Opublikowano 17 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 1.Twój Nick: JESTEM LEGENDA, SALUTUJ 2.Nick admina/gracza który zawinił: KraK i jego znajomy (na demku) 3.Admin/Gracz : Gracze 4.Data i godzina: ok. 13:40-13:50 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): Demko http://speedy.sh/5wRr8/krak.dem 6.Opis sytuacji: Bili zombie z tego działka które jest zakazane zabijając w 1s, a jak miałem nemka to zabili mnie nim w 10s. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 17 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 Spotkam to zbanuje. Można zamknąć, i na przyszłość tak jak pisałem dawaj IP lub SID. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JestemLegenda 4 Opublikowano 17 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 Nie ma po co dawać IP/SID, lepiej zbanować jak wejdą wtedy bardziej zaboli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 17 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 Tak, ale np. na nicku KraK może grać kilkanaście osób. IP lub SID masz dawać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 3 Grudnia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Serwery Cs-Classic → #4 [ZombieExpMod 4.3]Cs-Classic.pl[MISJE] | Pukawka.pl → ZombieSkargi" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi