Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 18 Października 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 18 Października 2013 Witam, Zaczyna mnie denerwować idiotyzm niektórych adminów (niektórych graczy też) którzy nie potrafią chyba myśleć. Nie wiem kto wam powiedział, ale od kiedy "Gracz", "Gracz || CSC", "Player || ADV", "Gracz || CSSETTI.pl" itd (DOMYŚLNY NICK W NASZYM CS'IE i nie tylko) JEST PODSZYWKĄ INNEGO GRACZA?Kto wam powiedział że macie ich banować? TEN NICK TO, TO SAMO CO NICK "Player" więc po co ich banujecie?Piszę ten temat bo niektórzy admini albo mają sklerozę albo mają coś z głową (zaczyna mnie to w skrócie "WKURWIAĆ"), ponieważ setki razy tłumaczyłem że ten nick jest domyślny w naszym cs'ie i korzysta z niego dziennie +/- 3000 unikalnych IP więc jak osoba z domyślnym nickiemw cs'ie może być podszywką?Jak wół nawet pisałem że tego nicku nie można zarezerwować,. ale i tak trafi się osoba która jest inteligentniejsza i zbanuje za podszywkę. TERAZ PISZE TEMAT I JEŻELI ZAUWAŻĘ ŻE JAKIŚ ADMIN BANUJE W TAKI SPOSÓB OSOBY Z TAKIM NICKIEM, WYLATUJE! Ja tysiące razy powtarzał nie będę. 19 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 18 Października 2013 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 18 Października 2013 Przy okazji chciałbym zaznaczyć że admin który wpisuje idiotyczne powody bana traci od razu adma.Powody typu "NARA", "CZEŚĆ", "MÓWIŁEM CI COŚ", itd. 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witol 12 Opublikowano 18 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2013 Nie rozumiem, co mają z tym wspólnego Gracze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 18 Października 2013 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 18 Października 2013 Nie komentujemy tego w taki sposób Dzięki Witol że mi przypomniałeś. Gracze na serwerze uczestniczą w taki sposób że ciągle spamują adminowi o podszywce i osoba czasem "panikuje" i banuje. Tłumaczyłem na DD2 to setki razy a i tak czasem wchodzę na niego i słyszę ten sam tekst "Zbanuj Gracz za podszywkę" choć kilka dni temu tą samą osobę informowałem o tym że ten nick jest domyślny. 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witol 12 Opublikowano 18 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2013 Już rozumiem, jednakże dziwne jest to, że gdy ktoś pisze "Gracz podszywka" etc. nie pomyśli, że kiedyś grał na takim nicku.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 31 Października 2013 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 Odświeżam to! 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi