JestemLegenda 4 Opublikowano 18 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2013 1. Serwer: Zombie Mod - √ 2. Nick: JESTEM LEGENDA, SALUTUJ 3. Imię: Jakub - √ 4. Wiek: 16 - √ 5. Znajomość Amxx(0/10): 9/10 - √ 6. Mikrofon(Tak/Nie): Tak - √ 7. Składka(Tak/Nie): Steam - √ 8. Czas spędzony na forum: Z dnia na dzień rośnie, już ponad tydzień. - √ 9. Opisać siebie: Mam na imię Jakub, mam 16 lat. Chodzę do 1 klasy technikum informatycznego. Interesuję się muzyką (prezenter w różnych radiach), ESL (CS,LOL), i jak na razie kombinuję coś z grafiką. - √ 10.Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: Mam dosyć dobry kontakt z graczami (wyjątki się zdarzają, wiadomo o kogo chodzi ), mam dużo wolnego czasu który mógł bym poświęcić na zajmowanie się serwerem. Jest 1 aktywny admin (Kudlaty), reszta wchodzi rzadko dlatego chciał bym pomóc w zwalczaniu zła Oraz moje doświadczenie w zarządzaniu serwerem. - √ 11. Linki do reklam: http://cs-wiezienie.eu/showthread.php?tid=2608 - √http://cs-tygrysek.com/Thread-Cs-Classic-Zaprasza-do-siebie √ http://cs-joke.pl/reklama-f17/temat9826.html http://cs-nabani.pl/index.php/topic/373-cs-classicpl-zaprasza/ √ http://www.fragarena.pl/topics10/cs-classic-zaprasza-do-siebie-vt19465.htm#55770 √ 12. Co zrobisz gdy: -Ktoś używa dopalaczy : Demko lub SS'y w zależności od sytuacji i perm. - √ -Gdy ktoś nadużywa micro: Temp mute, potem kick, ban. - √ -Nadużywa Kultury na serwerze: Upominam do 3 razy max, później ban. - √13. Platforma Cs(Non Steam/Steam): Steam musi się zgadzać. Mam cofniętą aktualizację więc na spokojnie wszystko słyszę. - √ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:Fun~with~Gun:. 0 Opublikowano 18 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2013 Czesto go widzie na serwie,przyda sie taki admin TAk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 18 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2013 Wymagania i reszta jest ale coś ci objaśniłem na serwie, jestem na Nie. Edit A tutaj takie coś widzę, nowi użytkownicy na forum wypisują ci tak, no to im na serwie mówisz żeby ci dali tak. Była taka osoba co dawała AP żeby na forum w podaniu dali jej Tak. Ja przy ocenie podania nie brałbym tych 4 osób bo oni tylko odpowiedź taką jaką legenda prosił na serwie dali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 18 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2013 Jestem na tak. Aktywność na serwerze jest i ma doświadczenie, idealny kandydat na admina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 19 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 Jestem na NIE. Denerwuje gracz, PSUJE grę innym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Latawiec 1 Opublikowano 19 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 Ja jestem na TAK, mysle ze mozna dac mu szanse. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
budus 53 Opublikowano 19 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 Jestem Neutralny. Niby pasuje na admina, spełnia wymagania, ale nie widzę go na tym stanowisku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sniper Elite8343 1 Opublikowano 19 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 Jestem Legenda moim zdaniem nadajesz się na admina ale poczekaj jeszcze z tydzień i dopiero złóż. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Widziu 0 Opublikowano 19 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 Wszystkie wymagania spełnione, aktywny jestem na TAK. A ty Krytpon nie wypowiadaj się, bo jedyne na czym ci zależy to zgnoić innych, i idź opiekować się swoim DR'em. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 19 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 Ja jestem graczem sieci od samego początku i mam prawo wyrazić swoje zdanie. Widzu jesteś nowy i nic o mnie nie wiesz. ci zależy to zgnoić innych, - na jakiem podstawie to napisałeś, widać że rozumu to ty za grosz nie masz. Ja po prostu nie znosze osób które są tyg na sieci i startują na admina bo maja nabite godz na serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Punisherek 1 Opublikowano 19 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 Jestem na TAK gracz jest: +spokojny +aktywny +ogarnięty +spełnia wymagania. Moim skromnym zdaniem jest on idealnym kandytatem na to stanowisko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZERMAN 17 Opublikowano 19 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 Jestem Na TAK Wymagania Spełnione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sm0king 1 Opublikowano 19 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 Legenda jest Często Online na serwie , Dlatego Zgadzam sie , Jestem na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plarer1 0 Opublikowano 19 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 Tez jestem na tak Dlatego ze jest na serwie (Wbija xD ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ofiarnik 0 Opublikowano 19 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 Niby wymagania na tak ale jestem na nie poniewaz daje innym graczom ap a wzamian oni pisza mu w podaniu na tak . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Appl3. 86 Opublikowano 20 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 Wypowiadają się sami nowi userzy forum ,a do tego kolega wyżej mnie oświecił dlaczego. NIE , -AP za TAK w podaniu ^^ Śmieszne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 20 Października 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Na nie. Przekupywanie graczy na serwerze. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi