Semi 1 260 Opublikowano 20 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 No cześć zostałem oskarżony o bugowanie HP. Proszę o wyjaśnienia od H@ lub Opiekuna !Na mapie astro można bugowac hp legalnie tam gdzie leży broń zwana potocznie "krową" i to nie jest bugowanie o jakie chodzi w regulaminie, a przynajmniej według mnie.Na serverze ludzi mi mówią że zbierają świadków nam nie xD i że skarga leci proszę sam ją napisałem na siebie xD GZ Semi GZ. I czekam na wyjaśnienia czy złamałem regulamin czy nie xD Bo oni sami nie wiedzą czy mnie banować czy nie hueehu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 20 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 Radzę poczytać regulamin. I z tego co mi wiadomo, to tylko na astro da się bugować HP.Bany za co i na ile:1. Za skracanie - ban od 1 do 3h.2.Za wyjście za strefę TT - ban od 3h do 1dnia.3. Za nadużywanie mikrofonu - Kick Ban od 5min wzwyż.4. Kultura - ban od 5min wzwyż.5. Za bicie z BH - ban od 1 do 3 godzin.6. Za przedłużanie Slay - kick ban na 5 min.7. Za bugowanie HP - ban 30min.8. Za reklamowanie innych serwerów lub sieci - ban permamentny.9. Za wejście na Aktywnym Banie - Ban permamentny.10. Za podszywanie się pod innego gracza - ban na 1 tydzień11.Za podszywanie się pod admina - ban permamentny12. Za wspomagacze - ban permamentny.13. Za bicie przed nową rundą - ban od 1h do 3h.Każdy jest zobowiązany do przestrzegania regulaminu. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Semi 1 260 Opublikowano 20 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 Mhm i co regulamin znam tylko mam nadzieję że odstanę wyjaśnienia,ponieważ to nie bug tylko Mapa -.- autor mapy dodał to ty chyba źle czytasz nic nie pisałem że nie znam regulaminu a ty tutaj wklejasz jakąś szopkę xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZERMAN 17 Opublikowano 20 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 Daniel ma racje. Czekam na odpowiedz -_- albo Kryptona. Czy powinienem Zbanować czy Nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Semi 1 260 Opublikowano 20 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 Deathrun_astro -.- jak ktoś taki jak administrator servera nie zna nawet map jakie na nim są to jest źle mhm i to nie jest bugowanie tylko normalne przechodzenia mapy i doładowanie HP pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macius 1 Opublikowano 20 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 Jestem pierwszym wiarygodnym świadkiem i potwierdzam bugowanie hp na mapie astro przez SEMII Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 20 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 7. Za bugowanie HP - ban 30min. JEST ZAKAZ WYKORZYSTYWANIA BUGÓW MAPY. Semi zostanie zbanowany. /close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi