Sm0king 1 Opublikowano 20 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 Nick : "Ofiarnik" Data Zdarzenia : 17.10.2013 serwer "Zm mod" Osoba/y na które chcesz złożyć skargę : "Ofiarnik" , prosze o Odbiór administratora Opis Sytuacji : Nie banuje gracza " {}_{} " Chociaż Pisze 60 razy na u@ . POWODY do zbanowania gracza " {}_{} ": Rzuca pake na ostatniego , Kampi Survivorem , Wchodzi na textury , Skanuje . Dowód : Jest kilka graczy którzy mogą to potwierdzić ... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 20 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 Nie ten dział. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 20 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 No i admin który również to potwierdza, były takie sytuacje. To nie ten dział garnitur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JestemLegenda 4 Opublikowano 20 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 Grałem i widziałem. Można spamować mu na u@ bo ktoś łamie regulamin, on gra. Spamuje tekstami "THX" na @@, pisałem mu wczoraj propo vipa Prominczanin czy jak mu tam że wbija na txt, po 20 rundzie jak go złapać nie mógł to zbanował. Za. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 21 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 Też się pod tym podpiszę. Wiele razy już mu pisałem, że jak tak będzie dalej robić skargi na niego będą, a on i tak nic z tym nie robi.. Kilkukrotnie pisałem mu na U@ o pewnym graczu, że skanuje biega po teksturach i kampi survem/zombie, a admin nic.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 21 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 Z tego ci wiem to Ofiarnika nie ma. Gra jego brat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 21 Października 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Ofiarnik traci adma Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 3 Grudnia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Serwery Cs-Classic → #4 [ZombieExpMod 4.3]Cs-Classic.pl[MISJE] | Pukawka.pl → ZombieSkargi" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi