parnasuu 0 Opublikowano 22 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 Kupiłem klase premium . Wszystko dobrze wprowadziłem ale nie mam premium A o to wycinek: Zamówienie nr /2537 Wybrana usługa PREMIUM Nick Parnassu^^ Hasło Przed wejściem na serwer wpisz hasło w konsoli w postaci: setinfo "_pw" "haslo" Serwer #1 [CoD 350 LvL] Cs-Classic.pl [unikat] Data ważności - - - - - Status Usługa dodana. PowrótAle jak o to widać juz od 2-3h nie mam premium HELP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heeeheee :D 0 Opublikowano 22 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 Też miałem taki problem... masz zrobiona spacje od nicku napisz do rybaka albo do -_- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 22 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 Sprawdź czy masz dobry nick i czy dobre hasło piszesz, pamiętaj że między "setinfo" a "_pw" jest spacja. Premium dochodzi w okresie 24h. Jeżeli nic nie pomoże napisz do Rybaka na PW/GG. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
parnasuu 0 Opublikowano 22 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 Dobra dzieki za info zobacze jutro moze da rade : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
parnasuu 0 Opublikowano 23 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 nic nie pomogło .;c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheBest147 45 Opublikowano 23 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 masz wpisane tak setinfo _pw "Hasło"? w confingu to wpisałeś czy w konsoli bo w konsoli często sie nie zapisuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jinchuriki Kyuubi 9 Opublikowano 23 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 The best to bez roznicy czy wpisze w cfg czy w consoli chociaz latwiej jest w consoli a jak wpisze w consoli to mu sie zapisuje w cfg a nie w consoli ....Wpisz tak setinfo _pw "haslo" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 30 Października 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Główna kategoria forum → Ogłoszenia/Propozycje" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi