parnasuu 0 Opublikowano 22 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 Kupiłem klase premium . Wszystko dobrze wprowadziłem ale nie mam premium A o to wycinek: Zamówienie nr /2537 Wybrana usługa PREMIUM Nick Parnassu^^ Hasło Przed wejściem na serwer wpisz hasło w konsoli w postaci: setinfo "_pw" "haslo" Serwer #1 [CoD 350 LvL] Cs-Classic.pl [unikat] Data ważności - - - - - Status Usługa dodana. PowrótAle jak o to widać juz od 2-3h nie mam premium HELP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heeeheee :D 0 Opublikowano 22 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 Też miałem taki problem... masz zrobiona spacje od nicku napisz do rybaka albo do -_- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 22 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 Sprawdź czy masz dobry nick i czy dobre hasło piszesz, pamiętaj że między "setinfo" a "_pw" jest spacja. Premium dochodzi w okresie 24h. Jeżeli nic nie pomoże napisz do Rybaka na PW/GG. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
parnasuu 0 Opublikowano 22 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 Dobra dzieki za info zobacze jutro moze da rade : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
parnasuu 0 Opublikowano 23 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 nic nie pomogło .;c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheBest147 45 Opublikowano 23 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 masz wpisane tak setinfo _pw "Hasło"? w confingu to wpisałeś czy w konsoli bo w konsoli często sie nie zapisuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jinchuriki Kyuubi 9 Opublikowano 23 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 The best to bez roznicy czy wpisze w cfg czy w consoli chociaz latwiej jest w consoli a jak wpisze w consoli to mu sie zapisuje w cfg a nie w consoli ....Wpisz tak setinfo _pw "haslo" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 30 Października 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Główna kategoria forum → Ogłoszenia/Propozycje" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi