Miłosz 2 789 Opublikowano 23 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 Nie ma mnie około miesiąc Powód: moja sprawa i nikogo to nie powinno interesować. Tera jedynie możecie mnie spotkać na GG ale też rzadko 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 23 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 Czemu cię nie będzie? XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 23 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 Powód: moja sprawa i nikogo to nie powinno interesować. Napisałem coś, ty madzik wścipska jesteś Może miesiąc może jakieś 2 tygodnie nie ma mnie, przeżyjesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 30 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Główna kategoria forum → Admin Room → Nieobecność " do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi