neska. 3 198 Opublikowano 26 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2013 1. Serwer: Only DD2/Inferno 2. Nick: Enoo_MaDziaa3. Imię: Magda4. Wiek: 15 5. Znajomość Amxx(0/10): 9/106. Mikrofon(Tak/Nie): Tak7. Czas spędzony na forum: ok. 27 dn.8. Opisać siebie: Miła, pomocna, ogarnięta.9. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: Na serwerze prawie ciągle gra jakiś cheater, a jak potrzeba admina to go nie ma. Na serwerze gram w miarę często, chcę go po prostu ogarnąć10. Co zrobisz gdy: -Ktoś używa dopalaczy; SS/Demko perm -Gdy ktoś nadużywa micro; Upomnienie, jeżeli nie pomoże ban 5min-1h, zależy. -Nadużywa Kultury na serwerze; @UP11. Platforma Cs(Non Steam/Steam):Steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vI3nIo 77 Opublikowano 26 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2013 spelnia wymagania ale jestem na nie ;c , nie no swiry pewnie ze tak czesto na serwie ogarnia chyba kazdy wie ze sobie poradzi duze tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PL_Grzegorz 1 Opublikowano 26 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2013 9. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: Na serwerze prawie ciągle gra jakiś cheater, a jak potrzeba admina to go nie ma. Na serwerze gram w miarę często, Istnieje coś takiego jak kontakt steam i jak jest jakiś czit to zaraz jestem o tym informowany na steam przez innych graczy. Nie ma mnie zawsze, ale jestem bardzo często. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 26 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2013 Istnieje coś takiego jak kontakt steam i jak jest jakiś czit to zaraz jestem o tym informowany na steam przez innych graczy. Nie ma mnie zawsze, ale jestem bardzo często. Ale co to wnosi do tematu? Btw Ja jestem na tak. Osoba godna zaufania. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sniper Elite8343 1 Opublikowano 26 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2013 a ja jestem na tak ogarnięta, posty, lepsze rangi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tato wylacz pralke bo mam 28 Opublikowano 26 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2013 Na tak Czesto ja widuje na serwie!!,adminow tam jest bardzo malo i potrzeba wiecej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 26 Października 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 26 Października 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Nadpobudliwa jest(xD), ale siedzi na serwerze. TAK Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 14 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Serwery Cs-Classic → #2[Only DD2/Inferno/Nuke] Cs-Classic.pl| | Pukawka.pl → FFaPodania" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi