neska. 3 198 Opublikowano 27 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 Typ Pracy:SygnaWymiary:na sygneRender, Stock:----Napis/y: Enoo_MaDziaaTematyka: RAP- Zeus/Z.B.U.K.U/donGURALesko/Peja/Pezet/Pih (coś z tego)Kolorystka:-----Inne:------ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 28 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 Ref Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 29 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 ref Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witol 12 Opublikowano 29 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 ///Edit: Zaraz dodam Zły typ zrobiłem Sry ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Semi 1 260 Opublikowano 29 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 To może coś ode mnie SPEEDART: http://www.youtube.com/watch?v=PEi7sNWBfq8W opisie link ; ) GURAAAL W sprawie edytu napisu jak masz jakiś pomysł to mi napisz bo się głowiłem jak mam to zrobić xD To nie mój typ grafiki jak już wcześniej wspominałem więc trudno mi dobrać to co najlepsze See Yaaa ; ) )Mam nadzieje że jakoś wyszło i że się spodoba ;D 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 30 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 Dzięki /cl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi