TheBest147 45 Opublikowano 27 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 Nick :TheBestLink do SSów :Nie mam nwm czemuWycinek z konsoli : [AMXBans] ===============================================[AMXBans] You are banned from this Server![AMXBans] You are permanently banned.[AMXBans] Banned Nickname : TheBest[AMXBans] Reason : ' Wstaw screeny na cs-classic.pl '[AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs-classic.pl[AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 872281759 '[AMXBans] Your IP : ' 78.133.246.166 '[AMXBans] ===============================================Kicked : You are BANNED. Check yoSerwer :cod 45k Prosze o ub i nie wiem czemu nie mam ssów x.x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sumekler 53 Opublikowano 27 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 "A więc tak jak masz Win 7 to poszukaj. Wejdz w folder moje dokumenty ( przeważnie nazwa konta) na pulpicie, daj organizuj -> opcje folderów i wyszukiwania -> widok -> i zaznacz pokaż ukryte pliki foldery i dyski. Teraz pojawi ci się folder AppData, wejdz tam i kliknij Local, nastepnie VirtualStore, potem program files, i tam będzie twoje archiwum valve, gdzie na 99% bedą twoje ssy." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheBest147 45 Opublikowano 27 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 mam XP i nie mam ssów x.x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 27 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 Wstaw ss'y misiu, a ty Sumek dostałbyś warna już ale lubie cie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheBest147 45 Opublikowano 27 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 Blaze ale ja nie mam ssów x.x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 27 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 A dobrze poszukałeś? windows 7? poczytaj lektury masz 24h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheBest147 45 Opublikowano 27 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 Help ja tego nie mam a wiem że jestem czysty ssy miałem tyle razy i nie czitowałem teraz też nie każdy ci to potwierdzi x.x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 27 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 Słuchaj ja się nie będe bawił w Rutkowskiego, masz 24h na wstawienie ss'ów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheBest147 45 Opublikowano 27 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 SSów których nie mam nie wiem co za admin mi je robił czytałem ze Lolreto może ich nie zrobił bo wyszłem jakmi wyskoczyło okienko wstaw ssy nie wiem kurwa czemu ich nie mam moge ci dać poprzednie ssy po co miałbym czitować na serverach których sam gram pomyśl x.x dajcie mi ub zróbcie mi ssy nie mam żadnych czitów x.x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 27 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 Nie mam zamiaru Ci dalej tlumaczyć. Jak znajdziesz ss'y załóż nowy temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 29 Listopada 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Lista banów → Prośby o UB" do "Tematy Zamknięte → Archiwum → Archiwum: Prośby o UB". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi