Sumekler 53 Opublikowano 27 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 Twój nick: Sumekler Nick podejrzanego: ChuckSkull IP podejrzanego: 83.238.154.208 Data (dzień, gg:mm) zajścia: 27 Październik 19:20 Twoje demo: http://www.speedyshare.com/Zws3c/skull.rar Rodzaj czita: ESP/WH Czasy podejrzanych akcji: W sumie to całe demko IP /Nazwa serwera: COD 350lvl Dostał 5 razy ss'y i nic nie wykazały więc może demko coś wskóra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tato wylacz pralke bo mam 28 Opublikowano 27 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 podpisuje sie pod tym:)ja tez moge demko wrzucic z rana o 9 tez gral na wh(mapa de_tuscan)ale nie moge demka pobrac;/nie wiem czemu;/jak mi sie uda to wrzuce, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jinchuriki Kyuubi 9 Opublikowano 28 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 Tez potwierdzam latał na WH tez robilem demko ale cos sie nie zapisalo . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 28 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 Wreszcie ktoś demko nagrał Gracz zbanowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 28 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 Gracz zostaje zbanowany a temat zostaje zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 2 Października 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 2 Października 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje zbanowany, a temat zostaje zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi