Pomarancza 15 Opublikowano 12 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 Witam. Wrocilem na Cs Classic z jeszcze wiekszym zapalem Chcialbym sie dowiedziec czy moglbym krecic filmiki z naszych servow (45k,DD2/infero) i wrzucac to na yt oraz na jakis dzial na naszym forum Zyski : Wiecej osob (classic) / Pare zlotowek (ja) :pProsba : Wypowiedzenie sie pod tym tematem H@ / Graczy / Adminow / GlobMOD / MOD.Wymogi : 3 osoby na ts ktore ze mna bd rozmawiac podczas filmu oraz grac / zgoda WlascicieliJezeli ktos chcialby ze ma nagrywac to prosze w PW napisac Wiek Micro Ts .No to chyba na tyle Wypowiadajcie sie . Dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fixer 7 Opublikowano 12 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 Ja jestem na TAK. Będziesz mógł także umieszczać filmiki z gier w League of legends ;] Jak coś moją kiedyś z tobą ponakręcać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 12 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 bardzo świetny pomysł to bedzie dobra reklama , i tez by dobrze było zeby te filmiki jakies fajnie mialy efekty albo zeby fajnie byly jakosnagrywane zeby osobe ktora to bedzie ogladac zeby ją tak zachęcić , boduzo osob jest wzrokowcami i jak zobacza cos fajnego w filmie to na pewno wpadną :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amN 0 Opublikowano 12 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 Dobry pomysł , tak jak mówi LOL , przydadzą się dobre efekty. Fixer, jak razem z TEAMem LoL gracie Rankedy to kręćcie sami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pomarancza 15 Opublikowano 12 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 Mam specjalny program do przerabiania filmikow lub wklejania roznych smiesznych muzyk scenek obrazkow itp . Wiec humoru nie zabraknie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość waldek Opublikowano 13 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 Ja z tb mogę nagrywać jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..:GramBezButow:.. 0 Opublikowano 13 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 No w sumie pomysł nie jest zły Mam nadzieję że to coś da i przyciągnie graczy. Jestem na TAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość TWJ BG Opublikowano 13 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 Bardzo dobry pomysl na TAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bez Spiny 0 Opublikowano 13 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 Pomysł dobry na TAk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bieberlOve[x] 0 Opublikowano 13 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 Dobry pomysł, na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaDn3sS 0 Opublikowano 13 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 B.Dobry pomysł subskrybuję cię i będe nasze serwerowe filmiki wrzucał na nk na facebook i besty itp. P.S Oczywiście na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wenzdey094 0 Opublikowano 13 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 na tak. :-D Ja też mogę nagrywać z Tobą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amelia 0 Opublikowano 13 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 Dobry pomysł, jestem na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablox9 505 Opublikowano 13 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 Jestem na Tak , napewno pomoze w rozwoju sieci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimuras 0 Opublikowano 13 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 Dobry pomysł. :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vPerfect 0 Opublikowano 13 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 Pomysł Gites Malines ;p Daje Piwko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fixer 7 Opublikowano 13 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 amN "Pomarancza" gra z nami w lola ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMeKk 0 Opublikowano 13 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 na tak :mrgreen: :!: :!: :!: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuwunio 10 Opublikowano 13 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 Na tak, przyda się taka reklama serwerów. Przynajmniej jakaś odmienna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Politechnik 0 Opublikowano 13 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 Podoba mi się , wezmę udział Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pomarancza 15 Opublikowano 14 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 Ci co chca brac udzial jako stala ekipa to poprosze dzisiaj na ts3 w godzinach 14-20 i szukac mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZiOmBaL 0 Opublikowano 14 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 Dobra robota, jestem Za :-P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pomarancza 15 Opublikowano 14 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 OGLOSZENIE! http://www.youtube.com/user/xPomarancza SUUUUUUUBUJCIE W ten weekend pojawią się pierwsze filmy z gier takich jak : Minecraft , Counter Strike 1.6/Source , Leauge of Legends / oraz rozne vBlogi ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fixer 7 Opublikowano 14 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 OGLOSZENIE! http://www.youtube.com/user/xPomarancza SUUUUUUUBUJCIE W ten weekend pojawią się pierwsze filmy z gier takich jak : Minecraft , Counter Strike 1.6/Source , Leauge of Legends / oraz rozne vBlogi !Zrobione :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pomarancza 15 Opublikowano 14 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 Postanowione ! Nagrywac będe FRAPSEM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi