Miłosz 2 789 Opublikowano 30 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 To nie jakąś "epidemia" że wszyscy po kolei rezygnują lecz ja czasu i ochoty nie mam, miesiąc z Nieobecności mnie nie ma, w ten czas i tak i tak by ktoś mi admina odebrał.Nick SiwyPowód UPCoś od siebie Do adminów ZM, tera wy odpi**dalacie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 30 Października 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: ok Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 30 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Główna kategoria forum → Admin Room → Rezygnacja" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi