Takichi 19 Opublikowano 1 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2013 1.Twój Nick: [T]a[Q] *2.Nick admina/gracza który zawinił: nie wiem,gdy sie spytałem,dostałem odpowiedź "nie powinieneś się interesować"3.Admin/Gracz : Admin(jeśli tak to można wgl nazwać)4.Data i godzina: około 15.00 dzisiaj.5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): Swiadkowie,Karen,KaeR itd.6.Opis sytuacji:Podaje na U@ temu komuś nicki graczy z wh. Ten zamiast na nich patrzeć to nie dość,że gra sobie to jeszcze banuje niewinnych,m.in. KaeR'a.Gdy napisałem mu "ale nieogar",bo to prawda dostałem na Y@@ wiadomość"napisz tak jeszcze raz a polecisz" a więc napisałem. Dostałem bana na 1h z dowodem ogarnij sie.. CHORE!!!![AMXBans] ===============================================[AMXBans] You are banned from this Server![AMXBans] There are 57 minutes and 54 seconds left of your ban.[AMXBans] Banned Nickname : [T]a[Q] *[AMXBans] Reason : ' Ogarnij sie. Panie smieszny. '[AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs-classic.pl[AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 59818439 '[AMXBans] Your IP : ' 79.163.32.156 '[AMXBans] ======================================= Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
awupe 13 Opublikowano 1 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2013 Ja byłem tym adminem. Po 1 siedziałem na spec, bo do zbanowania miałem ze 3,4 graczy. KaeR to była podszywka prawdopodobnie i grał na perfidnym wh, ale przez nick dałem ss, nie bana. Mniejsza o tego bana. Pisałeś, że gość ma wh, którego oglądałem całą mapę poprzednią i grał czysto. Nie moja wina, że nie umiesz stwierdzić kto na wh, kto nie. A ban oczywiście za spam na u@, że nie ogarniam. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 1 Listopada 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Drugim razem zgłaszasz skargę na forum a nie wyzywasz admina na serwerze. Skarga niesłuszna. Admini nie mają podawać swoich nicków. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi