Romet 154 Opublikowano 2 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2013 Siema . Mam dziś taką jedną propozycje . Więc tak gram już od 2 dni na servie i widzę ze brakuje troche pożytecznych perków , Mianowicie : Pogrom Strachu - dodaje 40k HP + 1500 DMG . Skaczący moduł - ma 4 skoki zwysz i odrzucający modu ctrl + c + int . Zifrowar - ma ubranie wroga , 1/5 na powstanie na respie wroga , 2 rakietki + int Kazan - Newidka przez 10sek . Struś - + 5000 kondycji + 1/1 z noża To moje propozycje ... 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andre 459 Opublikowano 2 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2013 Nie ma sensu ... Jakby były te perki to gra stała by się o wiele łatwiejsza Na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikotyna 77 Opublikowano 2 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2013 Moim zdaniem perki takie sobie nie za bardzo przydatne na serwie. Jednym słowem nic ciekawego. Ale za chęci like ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 9 Listopada 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Według mnie będą za dobre. Napisz kolejne propozycje LIKE Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi