Romet 154 Opublikowano 2 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2013 Nick : Romet <3Link do SSów : Nie zostały mi zrobione , bo nie znalazłem ich w cs'eWycinek z konsoli :BUILD 5787 SERVER (0 CRC)Server # 311[AMXBans] ===============================================[AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze![AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie.[AMXBans] Zbanowany Nick : Romet <3[AMXBans] Powod : ' Wstaw screeny na cs-classic.pl '[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.cs-classic.pl[AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 1191992026 '[AMXBans] Twoje IP : ' 89.228.186.228 '[AMXBans] ===============================================Kicked : Zostales ZBANOWANY. Sprawdz sw Serwer : Cod 45k. Opis Sytuacji : Gram sobie klasa " Pacyfikator " On ma radar telegrafisyjny , wiec zabijam gosci normalnie , na radaze było ze jest jakis gosc wiec oblecialem mapke i nie ma go nigdzie stoje na moscie i nagle sie poruszyl to juz wiedzialem ze jest pod nim . zeskoczylem zabilem go i ban . A taka prawda ze na WH nie gram... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pedro 6 Opublikowano 2 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2013 Nie umiesz czytać :?' Wstaw screeny na cs-classic.pl ' Jak nie wstawisz ssy to nie ma ub , ssy są automatycznie robione poszukaj dobrze masz 24h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romet 154 Opublikowano 2 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2013 Np: bno AMx jest Zbanowanie gracza i mogł dac Ban prementalny bez ss'ow . Siech powie admin cyz mi robił ss'y czy nie . Zreszat na HLTV mozna zobaczyc -_- 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 2 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2013 SS'y zostały wykonane przez admina Lolerto i on na pewno je zrobił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romet 154 Opublikowano 2 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2013 To powiedz mi gdzie one sa ?? Przeszukałem cały folder Counter Strike 1.6 CSC . Powiesz mi??? I po za tym na WH nie gram ... Bo głupi nie jestem jak inni . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romet 154 Opublikowano 2 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2013 Albo powiedzcie mi gdzie szukac ss'ow 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pedro 6 Opublikowano 2 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2013 CHYB można zamknąć , gościu nie kulturalny.. jeszcze pretensje ma, a ssy to automat :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 2 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2013 Jak dla mnie takie podanie o UB powinno być od razu zamykane, ponieważ jest to nabijanie postów kłócąc się o ss'y które napewno zostały zrobione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 2 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2013 UB nie ma /close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 29 Listopada 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Lista banów → Prośby o UB" do "Tematy Zamknięte → Archiwum → Archiwum: Prośby o UB". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi