Romet 154 Opublikowano 2 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2013 Nick : Romet <3Link do SSów : Nie zostały mi zrobione , bo nie znalazłem ich w cs'eWycinek z konsoli :BUILD 5787 SERVER (0 CRC)Server # 311[AMXBans] ===============================================[AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze![AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie.[AMXBans] Zbanowany Nick : Romet <3[AMXBans] Powod : ' Wstaw screeny na cs-classic.pl '[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.cs-classic.pl[AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 1191992026 '[AMXBans] Twoje IP : ' 89.228.186.228 '[AMXBans] ===============================================Kicked : Zostales ZBANOWANY. Sprawdz sw Serwer : Cod 45k. Opis Sytuacji : Gram sobie klasa " Pacyfikator " On ma radar telegrafisyjny , wiec zabijam gosci normalnie , na radaze było ze jest jakis gosc wiec oblecialem mapke i nie ma go nigdzie stoje na moscie i nagle sie poruszyl to juz wiedzialem ze jest pod nim . zeskoczylem zabilem go i ban . A taka prawda ze na WH nie gram... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pedro 6 Opublikowano 2 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2013 Nie umiesz czytać :?' Wstaw screeny na cs-classic.pl ' Jak nie wstawisz ssy to nie ma ub , ssy są automatycznie robione poszukaj dobrze masz 24h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romet 154 Opublikowano 2 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2013 Np: bno AMx jest Zbanowanie gracza i mogł dac Ban prementalny bez ss'ow . Siech powie admin cyz mi robił ss'y czy nie . Zreszat na HLTV mozna zobaczyc -_- 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 2 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2013 SS'y zostały wykonane przez admina Lolerto i on na pewno je zrobił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romet 154 Opublikowano 2 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2013 To powiedz mi gdzie one sa ?? Przeszukałem cały folder Counter Strike 1.6 CSC . Powiesz mi??? I po za tym na WH nie gram ... Bo głupi nie jestem jak inni . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romet 154 Opublikowano 2 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2013 Albo powiedzcie mi gdzie szukac ss'ow 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pedro 6 Opublikowano 2 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2013 CHYB można zamknąć , gościu nie kulturalny.. jeszcze pretensje ma, a ssy to automat :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 2 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2013 Jak dla mnie takie podanie o UB powinno być od razu zamykane, ponieważ jest to nabijanie postów kłócąc się o ss'y które napewno zostały zrobione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 984 Opublikowano 2 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2013 UB nie ma /close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 29 Listopada 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Lista banów → Prośby o UB" do "Tematy Zamknięte → Archiwum → Archiwum: Prośby o UB". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi