Andre 459 Opublikowano 3 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 Siemka. Od pewnego czasu zaczęło mi się coś takiego pojawiać I za Chiny nie wiem jak to wyłączyć a to mnie bardzo denerwuje. Jeśli wiecie jak to wyłączyć to bardzo bym prosił o pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 3 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 To jest jakiś proces otwarty, spróbuj pozamykać jakieś procesy w windowsie za pomocą klawiszy Ctrl + Alt + Delete. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andre 459 Opublikowano 3 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 To jest jakiś proces otwarty, spróbuj pozamykać jakieś procesy w windowsie za pomocą klawiszy Ctrl + Alt + Delete. hmm tylko jaki xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witol 12 Opublikowano 3 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 Daj screena / jak masz dużo tych procesów to dwa / zobaczymy ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andre 459 Opublikowano 3 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 1. 2. 3. 4. 5. Troche tego jest xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andre 459 Opublikowano 7 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 reff Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vienio92 37 Opublikowano 7 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 Te screany są z jednego menadzera ? czy z kilku ? Bo za dużo masz procesów otwartych tych samych Nie wiem o co chodzi o jaki problem bo ss znikła twój ale pozamykaj wszystkie procesy CHROME EXE i zostaw sobie jeden ( po co otwierać kilka razy przeglądarkę skoro możesz dodać zakładke) Tak samo możesz zamknąć procesy SVCHOST EXE Zostaw sobie tylko jeden Tak powinio wyglądać twoje okno procesów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 23 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Brak Aktywności Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi