JestemLegenda 4 Opublikowano 3 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 1.Twój Nick: JESTEM LEGENDA, SALUTUJ 2.Nick admina/gracza który zawinił: stoogie. (vip) 3.Admin/Gracz : Gracz (vip) 4.Data i godzina: 11:20 i 11:50 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): Świadkowie z TABu, + ss. 6.Opis sytuacji: Nadużywanie podwójnego skoku, textury. Zombie nie mogły wejść do niego (nie licząc mnie), siedział na txt cała rundę i nie zwracał uwagi na moje prośby aby zszedł. Ostrzeżenie albo zabranie vipa na parę dni. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoogie. 0 Opublikowano 3 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 jestem legenda, nei gadaj glupot, bo sam na txt siedziałeś, nie gadaj że się nie posłuchałem bo weszłem 2 razy podczas gry nei widze jak ktoś pisze, a Ty robisz problem, sam masz VIPA, pro i jesteś botem. jebie ciebie i chuj Ci w dupe frajerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoogie. 0 Opublikowano 3 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 jesteś jebanym gównem, kupiłeś se provipa i nie da sie ciebie zabic, pierdolisz na kogos boalo cie ze bylem na txt bo cie bilem ahhahah, cioto jebnaa, odz dalej kamp w jednym miejscu i graj autokampa caly czas bo nic inego nie potrafisz, jedna bronia w kolko i cały czas kampisz cioto., chuj Ci w dupe, frajerze, jestes frajerem i chuj podpierdalasz kogos bo boli cie to ze ktos cie bije a sam na txt sie wpierdalales hahahahh pedale jebany. wielki CHUJ CI DO DUPY GOWNIE z PROVIPEM HAHAHHAH bez tego był bym zerem niczym więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 3 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 Stoogie jakieś minimum kultury może co ? Za to co napisałeś należy ci się blokada na forum i utrata VIP'a. Więc się nie zdziw jak ci tego zabraknie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 3 Listopada 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 Regulamin został złamany + blokada na pisanie Nie masz dowodów na legendę, więc uważam to za kłamstwo VIP ZABRANY 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 3 Grudnia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Serwery Cs-Classic → #4 [ZombieExpMod 4.3]Cs-Classic.pl[MISJE] | Pukawka.pl → ZombieSkargi" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi