stycz0 0 Opublikowano 3 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 Nick : stycz0Link do SSów : nie zostały mi zrobioneWycinek z konsoli : [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Reason: 'Czitowanie' [AMXBans] Duration: 'permanently' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_ID_LAN' [AMXBans] Your IP: '91.204.204.73' [AMXBans] ======================================= Serwer : Classic Only DD2/Inferno P.S. Poproszę o jakieś wyjaśnienie, albo przynajmniej udowodnienie mi tego że "czitowałem". Co jak co, ale myślałem, że są tu mądrzejsi administratorzy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 3 Listopada 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=11499 BAN OD AWUPE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
awupe 13 Opublikowano 3 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 Celował przez ściany. Sprawdźcie demo z tej mapki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 984 Opublikowano 3 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 awupe wstaw swoje demko bo tera gracz musi czekać aż zostanie to dodane do hltv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 984 Opublikowano 3 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 Jak dla mnie na tym demko nic ma 1-2 akcje trochę dziwne. Wiecej nic nie widać bo ban admin po 1 rundzie gry dał bana. Gratulacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 984 Opublikowano 3 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 Gracz zostaje odbanowany a temat zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 29 Listopada 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Lista banów → Prośby o UB" do "Tematy Zamknięte → Archiwum → Archiwum: Prośby o UB". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi