AxmPl 0 Opublikowano 13 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 Witam chciałbym założyć ten post ponieważ admin nie może robić vote. Jest to przeszkadzające ponieważ jakiś gracz mówi zmień to zmień i tak np paru a tu nie można zrobić vote, chciałbym by vote zostało przywróconeCzekam na wasze wypowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anog55 0 Opublikowano 13 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 Jestem na TAK.Potrzebne jest vote adminom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rotek123 0 Opublikowano 13 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 No wlaśnie, jestem za przywróceniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 13 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 vote by sie przydało , czasami jest potrzebne przy zmianie mapy czy coś ; p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bez Spiny 0 Opublikowano 13 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 Powinno to powrócić, nie da się zrobić vote ani też slapać ludzi albo slay tylko trzeba kickać więc dobrze jak by to było przywrócone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bieberlOve[x] 0 Opublikowano 13 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 No właśnie powinno zostać przywrócone, bo się przydaje. Na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaDn3sS 0 Opublikowano 13 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 Tak vote jest bardzo potrzebne każdemu adminowi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati. 0 Opublikowano 13 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 Też jestem za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZiOmBaL 0 Opublikowano 13 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 Też za ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 14 Grudnia 2012 Właściciel Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 Nie będzie vote bo się bawicie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi