Romet 154 Opublikowano 3 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 1.Twój Nick: Romet <3 2.Nick admina/gracza który zawinił: M@jki H@rdor 3.Admin/Gracz : Admin 4.Data i godzina: 21:41 03.11.2014r. 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): Wycinek z konsoli NET Ports: server 27015, client 27005Server IP address 192.168.0.2:27015Connecting to 193.33.176.93:27015...Connection accepted by 193.33.176.93:27015* Przywileje ustawioneBUILD 5787 SERVER (0 CRC)Server # 9Warning: RAD_ERROR_NOCONTENT for cellid 180Warning: RAD_ERROR_NOCONTENT for cellid 181Requesting tempdecal.wad from serverRequesting tempdecal.wad from serverRomet <3 poczonyRomet <3 doczy do Terrorystwcziter1997 overflowedcziter1997 opuci gr*** M@jki H@rdcor killed Romet <3 with a headshot from m4a1 ***Wpisz 'amx_langmenu' w konsoli aby wyswietlic menu z wyborem jezyka*** Gibon killed M@jki H@rdcor with a headshot from m4a1 ***ex_interp forced up to 13 msecWpisz 'amx_help' w konsoli aby uzyskac liste komendMr.S.W.A.T killed Szczupak with ak47Pozostaly czas: 17:22 min. Nastepna mapa: de_irak[HPK] Gracze z pingiem wiekszym niz 95 beda wyrzucani!PTB: Round ended, checking teams.Romet <3 killed M@jki H@rdcor with mp5navyPTB: Transfering Mr.S.W.A.T to the CTsGibon killed Szczupak with m4a1M@jki H@rdcor : o tytanki i bezdenne takie perki to ja lubie [iTEM] Zdobyles Tytanowe Naboje.Mr.S.W.A.T killed Romet <3 with m4a1*NIE ZYJE* Romet <3 : nie no jakie heady[sKLEP] Zapraszamy do kupowania Premek! shop.cs-classic.pl* Twoj ranking wynosi 17 na 1428 Masz 333 zabojstw, 3138 trafien, 73.83% eff. i 28.53% acc.ex_interp forced up to 13 msec*NIE ZYJE* Romet <3 : /rank*NIE ZYJE* Romet <3 : o siemaCel jest prosty PAKA/HOSTY*NIE ZYJE* Romet <3 : Siema ALLItem: Tytanowe Naboje.Opis: Zadajesz 100(+int) obrazen wiecej.*NIE ZYJE* Romet <3 : /wymienGibon killed Mr.S.W.A.T with m4a1Nieznana komenda: -dellaserWybrany gracz nie zgodzil sie na wymiane perka.PTB: Round ended, checking teams.Gibon killed Szczupak with awpWelcome to #5 [Call Of Duty] Cs-Classic.pl [45001 LvL][COD:MW] -- This server is using AMX Mod Xex_interp forced up to 13 msec*** M@jki H@rdcor killed Romet <3 with a headshot from m4a1 ***M@jki H@rdcor : /top15Requesting tempdecal.wad from serverRoKo poczonyRoKo opuci grM@jki H@rdcor killed Gibon with m4a1Mr.S.W.A.T : /sklepRomet <3 : gibon tytankiNieznana komenda: -dellaser[iP] IP : 193.33.176.93:27015*NIE ZYJE* Romet <3 : /wymienPTB: Round ended, checking teams.Mr.S.W.A.T killed Romet <3 with m4a1Wybrany gracz nie zgodzil sie na wymiane perka.Romet <3 : /s[iTEM] Zdobyles Zestaw Sapera.M@jki H@rdcor killed Gibon with m4a1[COD:45001]Kupiles losowy item do slotu nr. 1! Wyrzuciles Zestaw Sapera. Nie masz zadnego itemu.PTB: Round ended, checking teams.Romet <3 : /sM@jki H@rdcor : /s[iTEM] Zdobyles Sekret Magika.M@jki H@rdcor killed Gibon with m4a1[COD:45001]Kupiles losowy item do slotu nr. 1!M@jki H@rdcor killed Romet <3 with m4a1Mr.S.W.A.T diedMr.S.W.A.T doczy do Terrorystw ex_interp forced up to 13 msecM@jki H@rdcor killed Romet <3 with m4a1Romet <3 : /s*** M@jki H@rdcor killed Gibon with a headshot from m4a1 ***PTB: Round ended, checking teams.Download : Chcesz pograc na dzialajacym cs'ie ze Steam ID? Wejdz na download.cs-classic.pl*NIE ZYJE* Romet <3 : M@jki zwolnij Mr.S.W.A.T killed Szczupak with m4a1M@jki H@rdcor killed Mr.S.W.A.T with m4a1Warning: RAD_ERROR_NOCONTENT for cellid 180Warning: RAD_ERROR_NOCONTENT for cellid 18120 ping nawet nie mamPTB: Round ended, checking teams.Mr.S.W.A.T : /sklepRomet <3 killed M@jki H@rdcor with knife[iTEM] Zdobyles Zlote AK47.ex_interp forced up to 13 msecGibon killed Szczupak with m4a1Mr.S.W.A.T : /sklepMr.S.W.A.T (RADIO): Rzucam granat![COD:MW] Dostales 70000 doswiadczenia za wygrana runde.Romet <3 killed M@jki H@rdcor with knifePTB: Round ended, checking teams.Romet <3 killed Szczupak with knifeMr.S.W.A.T : /sklep[COD:MW] Dostales 70000 doswiadczenia za wygrana runde.PTB: Round ended, checking teams.Mr.S.W.A.T killed Romet <3 with m4a1PTB: Transfering Romet <3 to the CTsINTERNET : Chcesz miec serwery w zakladce INTERNET? Wpisz /serwery lub /internetM@jki H@rdcor killed Mr.S.W.A.T with m4a1M@jki H@rdcor killed Gibon with m4a1*NIE ZYJE* Mr.S.W.A.T : /klasaex_interp forced up to 13 msec(GRACZ) Romet <3 : widziale to Mr.SWAT przez scian eheady*** Mr.S.W.A.T killed Romet <3 with a headshot from knife ***Gibon killed Szczupak with awpPTB: Round ended, checking teams.Mr.S.W.A.T killed M@jki H@rdcor with awpPTB: Round ended, checking teams.(GRACZ) Romet <3 : spx takie wh a wy nicGibon killed Szczupak with awpM@jki H@rdcor : /sRomet <3 killed Gibon with knifeM@jki H@rdcor killed Mr.S.W.A.T with m4a1Nieznana komenda: -dellaser[COD:MW] Dostales 70000 doswiadczenia za wygrana runde.PTB: Round ended, checking teams.*** Mr.S.W.A.T killed Romet <3 with a headshot from knife ***Gibon killed Szczupak with awp Wyrzuciles Zlote AK47.INTERNET : Chcesz miec serwery w zakladce INTERNET? Wpisz /serwery lub /internetGlosowanie na nastepna mape rozpocznie sie za 9 minutesM@jki H@rdcor killed Mr.S.W.A.T with m4a1ex_interp forced up to 13 msecM@jki H@rdcor killed Gibon with m4a1*NIE ZYJE* Romet <3 : Mr. SWAT ogarnij whPTB: Round ended, checking teams.PTB: Transfering Szczupak to the TsMr.S.W.A.T : /sklepMr.S.W.A.T : /sklepM@jki H@rdcor killed Gibon with m4a1Mr.S.W.A.T killed M@jki H@rdcor with knifeMr.S.W.A.T : /sklepSzczupak killed Romet <3 with knifePTB: Round ended, checking teams.Romet <3 : spx pierwszy uderzylemMr.S.W.A.T killed Romet <3 with knifeex_interp forced up to 13 msecINTERNET : Chcesz miec serwery w zakladce INTERNET? Wpisz /serwery lub /internetM@jki H@rdcor killed Mr.S.W.A.T with m4a1Mr.S.W.A.T : wwFromHell poczonyFromHell doczy do AntyterrorystwGibon killed M@jki H@rdcor with m4a1FromHell droppedFromHell opuci grPTB: Round ended, checking teams.Mr.S.W.A.T killed Romet <3 with knifeRomet <3 (RADIO): Rzucam granat!Mr.S.W.A.T droppedMr.S.W.A.T opuci grM@jki H@rdcor : gibon ostatni raz kampisz na respie nastepny raz banM@jki H@rdcor killed Gibon with m4a1M@jki H@rdcor killed Szczupak with m4a1Warning: RAD_ERROR_NOCONTENT for cellid 180Warning: RAD_ERROR_NOCONTENT for cellid 181PTB: Round ended, checking teams.ex_interp forced up to 13 msec(GRACZ) Romet <3 : Mr.SWAT ma wh !!!! czy ty tego nie rozumiesz ? ?romet ucisz sie *** M@jki H@rdcor killed Gibon with a headshot from m4a1 *** [Wejdz!] www.Cs-Classic.plRomet <3 killed Szczupak with mp5navyNieznana komenda: -dellaser[COD:MW] Dostales 70000 doswiadczenia za wygrana runde.[iTEM] Zdobyles Zestaw Sapera.PTB: Round ended, checking teams.Gibon killed M@jki H@rdcor with m4a1M@jki H@rdcor : /sRomet <3 killed Gibon with knife(GRACZ) Romet <3 : teraz tylko skarga i tracisz admina jak w regulaminieex_interp forced up to 13 msecRomet <3 killed Szczupak with mp5navy[COD:MW] Dostales 70000 doswiadczenia za wygrana runde.PTB: Round ended, checking teams.Gibon killed M@jki H@rdcor with m4a1M@jki H@rdcor : ja trace adma?? prosze bardzo ale ty nie ogarniasz ze przed banem trzeba sie upewnic czyRomet <3 killed Szczupak with knife[KUP] Sklepik znajdziesz pod adresem shop.cs-classic.pl!Nieznana komenda: -dellaser(GRACZ) Romet <3 : spx tylko ty w teamie ejstes i jak sie amsz upewnic ???Nieznana komenda: -dellaserNieznana komenda: -dellaserA co masz jakis problem romet do M@jka ??Nikotyna na speccie siedzi(GRACZ) Romet <3 : przeczytaj wymagania Administratoraex_interp forced up to 13 msecRomet <3 killed Gibon with knife[COD:MW] Dostales 70000 doswiadczenia za wygrana runde.M@jki H@rdcor killed Romet <3 with m4a1PTB: Round ended, checking teams.M@jki H@rdcor killed Gibon with m4a1PTB: Switching M@jki H@rdcor with Gibon.[Komendy] Wymien sie z kims przedmiotem wpisz w say /wymien /wymien2PTB: Round ended, checking teams.M@jki H@rdcor killed Romet <3 with m4a1Szczupak : /klasaex_interp forced up to 13 msecADMIN: glos wlasnyM@jki H@rdcor zaglosowal na #2M@jki H@rdcor killed Gibon with m4a1Romet <3 zaglosowal na #2Szczupak zaglosowal na #1Glosowanie udane (ma "2") (potrzeba "1"). Rezultat: cos malego moze - nieRomet <3 killed M@jki H@rdcor with knifePTB: Round ended, checking teams.[Komendy] Daj komus przedmiot wpisz w say /daj /daj2Gibon killed Szczupak with m4a1Szczupak : /klasaGracz droppedWarning: RAD_ERROR_NOCONTENT for cellid 180Warning: RAD_ERROR_NOCONTENT for cellid 181[COD:MW] Dostales 70000 doswiadczenia za wygrana runde.Welcome to #5 [Call Of Duty] Cs-Classic.pl [45001 LvL][COD:MW] -- This server is using AMX Mod Xex_interp forced up to 13 msecGlosowanie na nastepna mape rozpocznie sie za 3 minutesRequesting tempdecal.wad from serverRozpierdalacz(Polski) poczonyRozpierdalacz(Polski) doczy do TerrorystwRomet <3 killed M@jki H@rdcor with mp5navyPTB: Round ended, checking teams.*** Romet <3 killed Rozpierdalacz(Polski) with a headshot from mp5navy ***M@jki H@rdcor : /sRomet <3 killed Szczupak with mp5navy[COD:MW] Dostales 70000 doswiadczenia za wygrana runde.PTB: Round ended, checking teams.Rozpierdalacz(Polski) : /klasyM@jki H@rdcor killed Romet <3 with m4a1*** M@jki H@rdcor killed Gibon with a headshot from m4a1 ***PTB: Round ended, checking teams.[uWAGA!] Kontakt z H@ /kontaktM@jki H@rdcor killed Gibon with m4a1ex_interp forced up to 13 msecRomet <3 killed Rozpierdalacz(Polski) with mp5navy*** M@jki H@rdcor killed Romet <3 with a headshot from m4a1 ****NIE ZYJE* Rozpierdalacz(Polski) : /klasyPTB: Round ended, checking teams.Nieznana komenda: -dellaser Nieznana komenda: -dellaser M@jki H@rdcor killed Romet <3 with m4a1Romet <3 : nie no zal spokoGibon killed M@jki H@rdcor with awpRozpierdalacz(Polski) : /klasyRomet <3 : nie da sie grac porpsotu*** Szczupak killed Gibon with a headshot from awp ***M@jki H@rdcor : jakis problem?Gracz poczony*NIE ZYJE* Romet <3 : tak mam problem*NIE ZYJE* M@jki H@rdcor : gram klasa od 20kex_interp forced up to 13 msecGibon killed Rozpierdalacz(Polski) with awpPTB: Round ended, checking teams.Rozpierdalacz(Polski) : /klasyRomet <3 : to zmien na premium M@jki H@rdcor : skargi przyjmuje pisamnie na forumM@jki H@rdcor killed Gibon with m4a1[Forum] Wejdz na forum ! KONKURSY!Gracz droppedGracz opuci grM@jki H@rdcor killed Romet <3 with m4a1ex_interp forced up to 13 msec*NIE ZYJE* Rozpierdalacz(Polski) : /klasy*NIE ZYJE* Rozpierdalacz(Polski) : /klasy*** Romet <3 killed Rozpierdalacz(Polski) with a headshot from mp5navy ***PTB: Round ended, checking teams.Nieznana komenda: -dellaserPTB: Transfering Szczupak to the CTsNieznana komenda: -dellaserRomet <3 killed M@jki H@rdcor with knifeM@jki H@rdcor : czyli romet przez osoby bardzo dobrze grajace server pada?M@jki H@rdcor : hahah bo cie widzialemM@jki H@rdcor : jezuRomet <3 : NW[COD:MW] Dostales 70000 doswiadczenia za wygrana runde.[sKLEP] Zapraszamy do kupowania Premek! shop.cs-classic.plRomet <3 killed Rozpierdalacz(Polski) with mp5navyPTB: Round ended, checking teams.PTB: Transfering Gibon to the TsSzczupak killed Gibon with awpNieznana komenda: -dellaserGlosowanie na nastepna mape zostalo opoznione aby dac graczom czas na kupienie broni...M@jki H@rdcor : Romet chcesz sie pozgnac za obrazeM@jki H@rdcor : /sRomet <3 : co ?Mapy nominowane do glosowania: 0 6.Opis sytuacji: Gram sobie przed godzina 22:00 a tu M@jki H@rdcor wymiata , poprostu taki cwaniak do tego pisac wyraznie nie umie . Gram i nagle Mr.SWAT walnac mi chyba 2 razy pod rzad 2heady za sciany . Wiec pisze do niego MR.SWAT ma wh , nie rozumiesz tego ?? ( juz tak pisalem chyba z 3 razy ) A on do mnie "romet ucisz" ( Tak jak jest w konsoli ) , wiec ja napisalem mu ze jak zoze skarge moze stracic admina za to ze niewywiazuje sie z zadan Administratora . Prosze o ropozadzenie tego zapisu . I podresliam ze jakby M@jki H@rdcor chiałby sie wywinac ze Nikotyna był wtedy , to podbno on miał z/w tak jak sie dowiedzialem od gracza Gibon . 14lat i mu dajecie admina .? prosze was od 15 lat on jeszcze nawet nie dorósł . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikotyna 77 Opublikowano 3 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 Ja miałem z.w i gadałem z -_- akurat i nie zauważyłem jak piszecie na u@ A po 2 Romet skąd wiesz ze majki go nie spr i nie był czysty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 3 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 Po 1 proszę cie Romet nie ośmieszaj się już. Administrator Nikotyna siedział również na serverze i napisałem mu żeby sprawdził gracza MR.SWAT Po 2 podczas sprawdzania gracza przez Nikotyne gracz MR.SWAT uciekł. Po 3 proszę się zapytać Administratora Nikotyne że w cale nie był AFK. Po 4 wiadomości wysłane przez Nikotyne i mnie.Te wiadomości były wysłane podczas pisania przez gracza Romet wiadomości, że składa skargę bo nie wykonuję obowiązków. Nikotyna-A co masz jakis problem romet do M@jka ??Ja-Nikotyna na speccie siedzi Po 5 Proszę cie Romet po prostu nie lubisz mnie i już 2 skargę tak naprawdę bez podstaw składasz na mnie. I szkoda że wyłączyłem już cs'a bo bym przedstawił wycinek z konsoli (mój) co pisałem do Nikotyny na u@. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romet 154 Opublikowano 3 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 Bo grął ciagle w Teamie wgl . nie dedał i nie szeł ani an 1 min na specta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romet 154 Opublikowano 3 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 M@jki H@rdcor nie to ze ja cie nie lubie . Lubie cie i 1 skarge składam na cb . Poprostu musisz przywyknac do bycia adminem , chociaz bedzie 2 adminow na specta to i ty musisz wejsc i wydac swoje zdanie czyu grac ma WH czy Aim czy SH . Jestes normalnym kolega tak jak wszyscy . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 3 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 Bo grął ciagle w Teamie wgl . nie dedał i nie szeł ani an 1 min na specta. Ty mi piszesz, że ja pisać nie umiem chłopie lepiej weź się za naukę a nie za pisanie skargi. Edytowałem żeby spamu nie robić. Sorry racja 1 skarga od Cb. Rozumiem ale jak rozmawiam z jednym adminem który sprawdza podejrzanego gracz to chyba wystarczy. Myślisz że admin Nikotyna nie umie sam rozpoznać cheatera? Kolejnym razem proszę nie składać bezsensownych skarg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romet 154 Opublikowano 3 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 Wiem szybko pisze. PROSZE O ZAMKNCIECIE TEMATU . WSZYSTKO ZOSTALO WYJASNIONE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheBest147 45 Opublikowano 3 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 1.Zgłaszam dzis sporo cziterów był m@jki i Lolreto i żaden z tych raportów nie został rozpatrzony bo admini nadal sobie grali i nabijali fragi 2.było widać jak 1 pan ma aima burnetka zglosiłem to wyjebane ale git 3.napisałem że admini maja wyjebane to jak lolreto co chwile dedał bo miałem gold scouta i kevlara dał mi kicka obraza po około 5 min good? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 3 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 1.Zgłaszam dzis sporo cziterów był m@jki i Lolreto i żaden z tych raportów nie został rozpatrzony bo admini nadal sobie grali i nabijali fragi 2.było widać jak 1 pan ma aima burnetka zglosiłem to wyjebane ale git 3.napisałem że admini maja wyjebane to jak lolreto co chwile dedał bo miałem gold scouta i kevlara dał mi kicka obraza po około 5 min good? TheBest jak byś nie wiedział Burneice zostały zrobione ss'y. Proszę oglądnąć AmxBans ile cheaterow zostało dzisiaj zbanowanych.I on nie miał aim'a tylko wh. Oraz w tym poście sam się przyznajesz do tego że jesteś bardzo wulgarny na serverze. Każde zgłoszenie na u@ zostaje rozpatrzone przez któregoś z aktywnych Administratorów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheBest147 45 Opublikowano 3 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 no wybacz nie psuciły by ci nerwy jakbyś zobaczył admina który nic nie robi tylko nabija sb rank pomyśl po prostu nerwy mi puściły jak zobaczyłem takiego admina... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romet 154 Opublikowano 3 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 TEMAT DO ZAMKNIECIA !!! NIE SPAMIC JUZ!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OneShot 0 Opublikowano 3 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 Jezu TheBest wgl nie powinienes miec ub.Po 1jestes wulgarny a po 2nie wstawiles ss-ow i lepiej sie nawet nie wypowiadaj bo sobie tylko posty chcesz nabić masz opcje Edytuj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi