creead98 0 Opublikowano 6 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 Witam mam dla was propozycje zmiany serwera o co najmniej 180 stopni A więc, nie wiem jak Was, ale mnie denerwuje ciągłe dodawanie statystyk po 1 punkcie, a także to, że nie widać ile HP aktualnie się posiada.. W związku z tym proponuje wgrać nowy silnik (Sam, czysty) od Peyote przerobiony przez Mentosa http://amxx.pl/topic/104699-call-of-duty-cod-by-mentos/ A także wrzuciłbym regulamin oczywiscie pod komendą /regulamin, /zasady Menu pomocy /pomoc (W tym silniku raczej jest juz wgrana ta komenda) Odbugować komendę rtv, aby gracze nie musieli czekać 10 min na zmianę Zablokować miejsca, w których mozna skracać, a także miejsca, w których bugowane jest HP. Oczywiście dodał nowe klasy, jak wspomniał kolega w wcześniejszym temacie. Mogę coś podpowiedzieć na temat regulaminu kilka punktów. 1. Napewno mikrofon +16/ Mutacja, oraz nie nadużywanie go 2. Zakaz puszczanie muzyk na serwerze 3. Zakaz reklamowania innych serwerów 4. Aby kultura panowała na serwerze 5. Zakaz obrażania innych graczy 6. Zakaz skracania 7. Administratora zdanie jest nie podważalne I takie tam dalej A także urozmaiciłbym serwer o dobrze wyszkoloną administrację, ogarniętą przedewszystkim. Aktywnie spędzającą czas na serwerze, jakieś ograniczenie wiekowe, rozmowa dopytująca o komendy amxx'u. Proszę o wrzucenie tego do serwera, aby graczom grało się lepiej. Dziękuję bardzo. A i jeszcze jedno tak dla opiekuuna Nie wiem jaki jest maksymalny lvl, lecz moim zdaniem exp jest zbyt wysoko ustawiony, proszę po prostu o troszkę obniżenia A i jeszcze zrobić jakiś dystans, w sensie "moc" zwykłej klasy, klasy premium i klasy super premium Uff trochę się namęczyłem, ale mam nadzieję, że sie przyda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZERMAN 17 Opublikowano 6 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 No nwm nie jestem tak do końca przekonany , Niektóre propozycje były dobre ale niektóre niezbyt a więc NWM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 6 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 Po co napisałeś ten regulamin, jak jest dostępny na forum? A co do klas jestem na nie, po co nowe klasy jak są dobre te co są. Nikt na nie nie narzeka. Exp jest moim zdaniem dobrze ustawiony. Po co anty-skracanie? Żeby się nudziło adminom, co by wtedy robili? Jednym słowem jestem na NIE. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
creead98 0 Opublikowano 6 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 A chociazby silnik i miejsca, gdzie ludzie bugują hp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZERMAN 17 Opublikowano 6 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 To w takim razie jak dodadzą osłonki i się skracać nie będzie dało ani bugować hp to na co są admini na Dr żeby się patrzeć jak inni sobie grają?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 14 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 Brak zainteresowania tematem. /close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi