Rias Gremory 2 600 Opublikowano 6 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 Nick: MagiK Powód: Mam przemeblowanie i muszę porządki zrobić ^ ^ Czas nieobecności: Dzień dzisiejszy tj 6.11 Coś od siebie: Coś ode mnie ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 6 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 Jaki sens ma pisanie usprawiedliwień na jeden dzień? Buźka jest chyba wyrozumiały i nie będzie nikogo ścigał kogoś za to, że nie było go przez jeden dzień na serwerze. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 6 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 Ja tam miałem przez to problemy (jeszcze na DR) więc wolę pisać nawet jak tylko 1 dzień ^ ^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 7 Listopada 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 11 Listopada 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Główna kategoria forum → Admin Room → Nieobecność " do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi