Rias Gremory 2 605 Opublikowano 6 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 Nick: MagiK Powód: Mam przemeblowanie i muszę porządki zrobić ^ ^ Czas nieobecności: Dzień dzisiejszy tj 6.11 Coś od siebie: Coś ode mnie ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 6 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 Jaki sens ma pisanie usprawiedliwień na jeden dzień? Buźka jest chyba wyrozumiały i nie będzie nikogo ścigał kogoś za to, że nie było go przez jeden dzień na serwerze. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 605 Opublikowano 6 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 Ja tam miałem przez to problemy (jeszcze na DR) więc wolę pisać nawet jak tylko 1 dzień ^ ^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 975 Opublikowano 7 Listopada 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 975 Opublikowano 11 Listopada 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Główna kategoria forum → Admin Room → Nieobecność " do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi