TheBest147 45 Opublikowano 7 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 no to tak jak gadam na tsie lub skypie to nie mam echo ani nic mi nie trzeszczy a jak gadam na csie to mi trzeszczy doradzcie jakies cmd lub dajcie wasze ustawienia na mikro.... albo coś prosze o pomoc. każda pomoc Like a i chodzi głównie o trzeszczenie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andre 459 Opublikowano 7 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 reinstal cs`a? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheBest147 45 Opublikowano 7 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 nie pomaga.... czekam dalej ale łap + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andre 459 Opublikowano 7 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 A ustawiałeś coś w opcjach cs`a z micrem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sumekler 53 Opublikowano 7 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 Wielu ludzi za pewne ma problem z mikrofonem. Często jest tak że na skypie i na innych programach działa, ale koledzy z Cs,a mówią że mikro nam przerywa. Można temu zaradzić zaledwie w parę minut! Jeżeli przeinstalowanie mikrofonu nie działa, zrób tak jak napisałem: Na początek wejdź w swój folder z Cs-em. Wejdź do folderu cstrike Otwórz userconfig.cfg za pomocą notatnika (Jeśli nie posiadasz takiego pliku, stwórz go) Do pliku userconfig wklej: voice_maxgain "5" voice_avggain "0.500" voice_scale "5" voice_fadeouttime "0.100" voice_profile "0" voice_showchannels "0" voice_showincoming "0" voice_enable "1" voice_dsound "0" voice_overdrive "2" voice_overdrivefadetime "0.400" voice_recordtofile "0" voice_inputfromfile "0" voice_modenable "1" voice_clientdebug "0" Następnie uruchamiamy CS Wchodzimy w options/audio i zaznaczamy to co pokażę na obrazku Jeśli nadal trzeszczy Ci mikrofon zrób tak: 1. Wchodzimy w panel sterowania. 2. Dźwięki i urządzenia audio. 3. W nagrywaniu dźwięku wyciszamy Miks Stereo. zródło:elite-zone.pl Wujek google nie gryzie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vienio92 37 Opublikowano 7 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 no to tak jak gadam na tsie lub skypie to nie mam echo ani nic mi nie trzeszczy a jak gadam na csie to mi trzeszczy doradzcie jakies cmd lub dajcie wasze ustawienia na mikro.... albo coś prosze o pomoc. każda pomoc Like a i chodzi głównie o trzeszczenie... Każdy zapomina pytać o najważniejsze Steam czy ns? Obecnie co wiem to steam słyszy tylko steam a ns słyszy ns. Steam jak coś gada do ns słychać tylko trzaski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sumekler 53 Opublikowano 7 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 Vienio92 http://www.youtube.com/watch?v=xwy1jBhOV74 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vienio92 37 Opublikowano 7 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 No tak ale jak coffniesz to spoko Obecnie jest jak napisałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Wyjaśnione. /cl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi