Silence is my world 0 Opublikowano 7 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 Aktualny mod: dd2+bf2Ilość slotów: jak narazie 15, myślę o jej powiększeniu. Link do GT:Lokalizacja servera: KatowiceHosting: fpsmax.pl <-- wiem, że słaby i myślę o przejściu na pukawkęKontakt do H@ (GG, skype): GG 46887968 Dlaczego mamy cię przyjąć?: Widzę, że sieć fajna/ogarnięta a serwer potrzebuje forum do przeróżnych spraw. Wiem, że nie jest rozkręcony, jednak wszystko w czasie.. Prosiłbym o danie mi szansy z moim serwerem. Pozdrawiam Krystian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 7 Listopada 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: NIE Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 21 Listopada 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Główna kategoria forum → Masz Serwer? Szukasz Sieci? Pisz!" do "Główna kategoria forum → Masz Serwer? Szukasz Sieci? Pisz! → Archiwum". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi