Arkasz.Kalvar 3 Opublikowano 9 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 @ArkasZ@BUILD 5787 SERVER (0 CRC)Server # 24[AMXBans] ===============================================[AMXBans] You are banned from this Server![AMXBans] You are permanently banned.[AMXBans] Banned Nickname : Karmel : 3[AMXBans] Reason : ' Wstaw screeny na cs-classic.pl '[AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs-classic.pl[AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_ID_LAN '[AMXBans] Your IP : ' 93.105.167.14 '[AMXBans] ===============================================Kicked : You are BANNED. Check you Serwer CoD Mod 350lvl 3 sezon Niedawno się przeprowadziłem, gram od dość długiego czasu, a przez jakiegoś pajaca i bana na ip nie mogę pograć na serwie. Proszę o UB i bana na nick tej osoby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 9 Listopada 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 Jeżeli nie masz steam to MY nic nie poradzimy. Nie odbanuje cię bo nie mam żadnej pewność że nie robisz nas w konia, proste. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkasz.Kalvar 3 Opublikowano 9 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 Przecież możecie sprawdzić kiedy to konto było założone, a kiedy tamten kolo robił odwołanie. Parę osób na pewno może potwierdzić że już od dłuższego czasu gram na tym serwie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sumekler 53 Opublikowano 9 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 W sumie ban został nałożony miesiąc temu a z arkaszem z tego co pamiętam grałem z tydzień temu http://www.gametracker.com/player/%40ArkasZ%40/193.33.176.64:27015/ więc to nie może być on. http://forum.cs-classic.pl/topic/12319-prośba-o-ubkarmel-3/?hl=%20%5Bamxbans%5D%20%20banned%20%20nickname%20%20karmel%20%20%5Bamxbans%5D%20%20reason#39; wstaw screeny cs-classic.pl ale to zostaje do decyzji H@ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 9 Listopada 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 Czyli sumekler ręczysz za niego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sumekler 53 Opublikowano 9 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 9 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 Ja tez potwierdzam. Normalny gracz. Niczym nie wyróżniający się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 9 Listopada 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 Gracz został odbanowany a temat został zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 29 Listopada 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Lista banów → Prośby o UB" do "Tematy Zamknięte → Archiwum → Archiwum: Prośby o UB". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi