Romet 154 Opublikowano 9 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 Siema . Wpadłem dziś na pomysł. Mianowicie mam tylko 1 klase na mysli , więc nie jest az tak bogado . A więc tak , przejdzmy do rzeczy : Klasa miła by nazwe : Krapiater Bronie : Ak47 [1/15] scout [1/2] Nóz [1/1] Dodatkowe : Widocznosc podczas kucania spada do 50. Oraz mniejsza grawitacja. Klasa Premium : Nazwa klasy : Grandoler Bronie : M4A1 [1/11] Deagl [1/5] Dodatkowe : Ma granata [1/2] . Widocznosc spada do 75 . M4A1 [150int + DMG] To są moje propozycje. Co wy na to ? Prosze o szczere komenatrze . Pozdrawiam Romet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 10 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2013 1 klasa jest za silna jak na zwykłą klasę 2 moim zdaniem nie opłaca się takiej klasy tworzyć 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vienio92 37 Opublikowano 11 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 Hmm co do pierwszego to tak jak wyżej klasa jest za silna jak na zwykłą co do drugiego Nie potrzeba nam więcej klas premium . Bardziej nam potrzeba wyłapania bugów z klasami i perkami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi