Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 9 Listopada 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 PERK? Zloty Mac-1/10-11 z mac10 - Naboje pułkownika - Multi Jump: 7 skoków - Nano kamizelka: Broni przed minami, rakietami Przysposobienie wojenne : za każdego fraga + 2k hp - KLASA? Skoczek- 1/11 mp5 , auto bh - Yoda: Aug 1/11, 2miny+int, smoke,flesh Samobojca - Po kliknieciu klawisza wybucha, 1/11 z AK - To perki/klasy które chcę dodać (to są wasze opisy, ja je zmienie)Teraz proszę podać klasy/perki które mam usunąć 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romet 154 Opublikowano 9 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 hmm. Sambójce zmien , bo jest juz klasa która ma autodestrukcje czyli to samo Usun klase : Moherotowy Beret ( nikt nia nie gra ) Przysposobienie wojenne : za każdego fraga + 2k hp - dodaj wiecej HP 2k to znacznie za mało . Reszta na tak . a inne perki nie ma co usuwac . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHOKE 473 Opublikowano 9 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 Usuń perki : 1.Dezercja 2.Zersaw sapera 3.zestaw żołnierza (ma ak i he , nie pamiętem nazwy ale to chyba ta ) 4.Dzikus Usuń klasy: Wojak i Anioł - one są nieogarnięte ponieważ od tych premek już są lebsze te podstawowe. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 9 Listopada 2013 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 Tutaj informuje o klasach/perkach które dodaje a wy piszecie co mam usunąć na serwerze a nie podawać propozycje nowych perków/klas, od tego jest ten dział, piszecie temat. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 10 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2013 Do usunięcia: Klasy: 1 Mini geniusz-nikt nie gra 2 Obrońca-nikt nie gra Perki: 1 Krytyczne naboje-każdy chyba dropie to 2 Dezercja 3 Pancerz Neomaxowy-w sumie to nic nie daje 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikotyna 77 Opublikowano 10 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2013 UP: Pancerze nie usuwać ja tego używam ;P Do reszty jestem zgodny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romet 154 Opublikowano 10 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2013 M@jki akurat mini geniusz graja ludzie i oronca tez graja to po co usuwac ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHOKE 473 Opublikowano 10 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2013 Tak mini geniuszem grają ale obrońcą nie za bardzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 10 Listopada 2013 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2013 Betonowego ciała nie będzie bo z perkiem "Zelazny Łeb" nie będzie dało się zabić danej osoby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheBest147 45 Opublikowano 10 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2013 Usunąc klase Medyk nikt nie gra...i zabijaka bo jest wkurzająca.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 10 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2013 -_- można wprowadzić zasadę na serverze że jak ma się betonowe ciało to nie można posiadać żelaznego łba. Perki działają tylko proszę poprawić przysposobienie wojenne bo ma tylko 1k hp za zabicie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vienio92 37 Opublikowano 11 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 -_- można wprowadzić zasadę na serverze że jak ma się betonowe ciało to nie można posiadać żelaznego łba. Jestem na nie gdyż bez admina będzie chaos Nie zawsze admini są na serwerze Do dodania : peek: Peleryna kucania - podczas kucania (na nożu lub bez noża) 100 % niewidzialności ( tylko kółko pod nogami) Czemu ułatwi to nowym graczą rywalizację z Magikami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 11 Listopada 2013 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 Nie dodam betonowego. Klasa obrońca usunięta. Klasy/perki które zrobiłem będą miały koło nazwy (w tym temacie na górze) znaczek "-" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romet 154 Opublikowano 11 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 Usunąc klase " Zabijake " , gdyż 1 osoba nią gra , i na małych mapach biega na resp i odrazu daje auto wtedy wszyscy dedaja i przezywaja goscia który ta klasa gra. Prosze o usunięcie tej klasy . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 11 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 Usunąc klase " Zabijake " , gdyż 1 osoba nią gra , i na małych mapach biega na resp i odrazu daje auto wtedy wszyscy dedaja i przezywaja goscia który ta klasa gra. Prosze o usunięcie tej klasy . Została również dodana druga taka klasa "Samobójca". Proszę o wymianę tych klas na klasy z pomysłów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romet 154 Opublikowano 11 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 M@jki popieram . I zrobic w klasie "Assasin" + 2 skoki i do tego mniejsza widocznosc bo porpostu Assasina widac jak normalnego człowiek . Prosze o zrobienie z tym porzadku ,. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 13 Listopada 2013 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2013 Samobojca i zabijaka usunięte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romet 154 Opublikowano 13 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2013 klase Assasin +2 skoki mniejsza widocznosc , bo assasinta widac poprstu a bez skokow gry na ma na nim . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 13 Listopada 2013 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2013 W piątek/sobotę dodam resztę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romet 154 Opublikowano 13 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2013 Dobrze. Dziekuje . a mam taki 1 pomysł. Co powiecie na perk który : zabiera 3k hp i ma scout 1/1 ? Nazywa sie : Blonder ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheBest147 45 Opublikowano 13 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2013 nie ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHOKE 473 Opublikowano 13 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2013 Nie, to juz za dobre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 13 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2013 Assasina widocznosc jest dobra jak na klase premium za 11zl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romet 154 Opublikowano 13 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2013 M@jki nie zartuj wes zagraj sobie assasinem , wszyscy go widza ! Jak nie wiesz nie pisz i nie anbijaj postów . Assisan powinien miec przynajmniej 2 skoki i mniejsza widocznosc , bo widac go jak normalnego przeciwnika kazdy go zabija . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 14 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2013 Nie mi oceniać jak kto gra ale widziałem kilka osób jak grają assasinem i nie narzekają. Co do skoku można dodać. I nie zależy mi na nabijaniu postów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi