SHOKE 473 Opublikowano 14 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2013 Assasina wszyscy nie widzą... chyba ty coś bakasz ^_^ assasin jest troszeczke wiecej widzialny niz magik ale to minimalne ale skoki można dodać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheBest147 45 Opublikowano 14 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2013 Assasin niech zostanie jak grasz na wh to sie nie dziw albo na sofcie ze widzisz assasina... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romet 154 Opublikowano 14 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2013 @Shenzi kazdy widzi assasina a magika wgl nie widac . i jest duza roznica miedzy magikiem i assisnem . Kazdy ci moze powiedziec kto gra na servie ze magika wgl . nie widac a assisna widzi kazdy . wiec . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHOKE 473 Opublikowano 14 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2013 Nie każdy, jak ty grasz na sofcie/wh to nie moja wina, assasin jest to klasa przezroczysta . Jest warta swojej ceny jak by była tak samo niewidzialna jak magik to by się nie opłacało pomyśl assasin-11.07 magik-30.75 No to zobacz na ceny 19 zł różnicy . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 15 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2013 Wiem . Ale moze gdyby assasin był troche lepszy wiecej ludzi by premki kupowało ? Ja tak mysle . Nie wiem jak ty . Ty tak myślisz ale chcesz premke za 11zł ulepszyć do poziomu magika?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 15 Listopada 2013 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2013 Od propozycji masz dział i piszesz temat a nie spamujesz tutaj. Usunąłem wasze ZBĘDNE KOMENTARZE które zamieniły się w kłótnie o nic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 15 Listopada 2013 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2013 Poprawiłem widoczność assasina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 16 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 Teraz assasin jest lepszy od magika bo ma niewidzialnosc na broniach chyba..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilkuZmC 78 Opublikowano 16 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 Wydaje mi sie ze te 1/4 z deagla w klasie deagleman nie dziala Prosze o sprawdzenie tego a jesli dziala to zwiekszenie do 1/3 bo nikogo nie da sie zabic :bye: Propozycje nowych perkow :} Boski Rewolwer- Otrzymujesz Deagle 1/3 ;] Zawodowy Rusher- otrzymujesz Rushera(pompe) 1/3-4 Zawodowy Rasher-otrzymujesz XM1045 1/5-4 Eliminator Rozrzutu -eliminuje rozrzut broni Cichobiegi Palestynskie-Dostajesz 10k kondycji i nie slychac twoich krokow Dotyk Anioła-dostajesz 3 apteczki na runde Oko Zaurona-Widzisz wrogow na radarze Ninjia-Podczas kucania jest nie widoczny Replikacja-Mozesz pozostawic 5 replik ktore odbijaja naboje przeciwnika ;] Prorazajace naboje -masz 1/3-5 sznasy na wyrzucenie broni przeciwnika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHOKE 473 Opublikowano 16 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 Teraz assasin jest lepszy od magika.Brawo!. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romet 154 Opublikowano 16 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 Shenzi akurat teraz assasin jest o 10% gorszy od Magika nie wiem co was tak wzieło . I Magik ma 59% szans na zabicie kazdego assasina . Wiec nie nabijajcie postów głupimi odpowiedziami . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHOKE 473 Opublikowano 16 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 Głupimi?? hmmm... po 1. assasin jest lepszy od magika ponieważ -jest zwiększona niewidzialność -assasin trzymając awp/scout/m4/ak itp. dalej jest tak samo nie widzialny, a jak magik wyciągnie broń to go normalnie widać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 16 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 Romet ty każdego oskarżasz o nabijanie postów a sam masz więcej postów od osób które są dłużej na forum.... A tak wgl assasin to klasa za 11zł a magik za 30zł więc różnica jest.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 16 Listopada 2013 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 Znowu poprawiłem assasina (35/255), magik ma bodajże (5/255) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 16 Listopada 2013 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 Wydaje mi sie ze te 1/4 z deagla w klasie deagleman nie dziala Prosze o sprawdzenie tego a jesli dziala to zwiekszenie do 1/3 bo nikogo nie da sie zabic :bye: Propozycje nowych perkow :} Boski Rewolwer- Otrzymujesz Deagle 1/3 ;] Zawodowy Rusher- otrzymujesz Rushera(pompe) 1/3-4 Zawodowy Rasher-otrzymujesz XM1045 1/5-4 Eliminator Rozrzutu -eliminuje rozrzut broni Cichobiegi Palestynskie-Dostajesz 10k kondycji i nie slychac twoich krokow Dotyk Anioła-dostajesz 3 apteczki na runde Oko Zaurona-Widzisz wrogow na radarze Ninjia-Podczas kucania jest nie widoczny Replikacja-Mozesz pozostawic 5 replik ktore odbijaja naboje przeciwnika ;] Prorazajace naboje -masz 1/3-5 sznasy na wyrzucenie broni przeciwnika Piszemy temat ze swoimi propozycjami, tutaj piszemy o klasach które są już na serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHOKE 473 Opublikowano 16 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 A co z tymi klasami wojak i aniol? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 16 Listopada 2013 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 Napisz jeszcze raz co z nimi jest "nie tak" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHOKE 473 Opublikowano 16 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 ok. -wojak - poprostu te m5 wgl. prawie nie wchodzi. pisze ze jest 1/9 czy tam wiecej i gowno prawda, lepiej gra sie juz pacyfikantem.a i pisze ze ma 3 skoki a ma 2 -aniol- wgl klase usunac, ta klasa nie da sie zabic z m4. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romet 154 Opublikowano 16 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 Klasa Assasin zróbcie tak : +2 skoki i [25/255] i bedzie ok . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 16 Listopada 2013 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 Klasa Assasin zróbcie tak : +2 skoki i [25/255] i bedzie ok . 25/255 ? Widziałeś w ogóle jak wygląda postać z taką widzialnością? Wcześniej było 30/255 (czyt. wczoraj) 2 skoki? Na razie jest dobra, kosztuje tylko 11,07 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 16 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 Romet ty chcesz żeby klasa za 11zł była lepsza niż droższe premki. Naprawcie w końcu kevlar ma być na 9pocisków a nie na kose. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilkuZmC 78 Opublikowano 16 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 Piszemy temat ze swoimi propozycjami, tutaj piszemy o klasach które są już na serwerze Klasy/perki do usunięcia i do dodaniaheehhehe serio??? no to moja propozycja jest poprawienie Deagelmana z 1/4 na 1/3 bo nie da sie nikogo zabic nie raz wale 2 magazynki i nic :{ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 16 Listopada 2013 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 Klasy/perki do usunięcia i do dodania heehhehe serio??? no to moja propozycja jest poprawienie Deagelmana z 1/4 na 1/3 bo nie da sie nikogo zabic nie raz wale 2 magazynki i nic :{ Przeczytaj pierwszy post, podawałem tam klasy które wwybrałem z waszych propozycji xD Wasze propozycje podajecie pisząc temat w tym dziale, ja potem wybieram i wpisuje w tym temacie. Sprawdź na next tego deagleman'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilkuZmC 78 Opublikowano 16 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 aaa spoko soryyy;] ok jest juz git wreszcie kogos zabilem (y) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekO_o 0 Opublikowano 16 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 ja bym jeszcze usunął perk Invisible man czy cos takiego bo to i tak niedziala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi