Simpi 0 Opublikowano 13 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 Nick : Simpi Data Zdarzenia : 12.12.2012 godzina okolo 18:20 Osoba/y na które chcesz złożyć skargę : Admin Uwaga Lamie ( DR) ) Opis Sytuacji : Zawsze kiedy była moja kolej i ktos napisal ze nie to juz ban nawet na nic nie patrzyl tak było dużo razy. Przed sekunda była moja kolej i ktos po raz kolejny zawalil mi fraga. Admin wszystko widzial a i tak bana nie dal przypominalem mu a tez nic wkoncu go obrazilem ale nadal trzymam sie zdania ze to jest CHUJOWY ADMIN co ssie pałe murzynowi Dowód : Spytajcie sie tego bambusa gorzej bedzie jak sie srajdun nie przyzna.Dziekuje za głos dowidzienia:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vPerfect 0 Opublikowano 13 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 Oj.Powinien warn lecić tyle wulgaryzmu ^^ bez powodu .Pokazałeś że jesteś 'maniak' ukradniecie fragów oj rozpacz ogarnij .Powinneś dostać bana .Nie dziwie się adminowi takich tępić jak tylko można Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Simpi 0 Opublikowano 13 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 Właśnie tępić takich! :D a pozatem macie chujowych adminow dzieciaczki:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dz!oBaK 0 Opublikowano 13 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 YYY Jestem z vPerfect ma racje nie ma skarg za ukradniecie fraga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AxmPl 0 Opublikowano 13 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 Denerwowałeś, dostałeś bana... zacytuję -_-: A teraz zaskoczenie dla wielu z was Bany do 1 h nie podlegają skargom!Panowie/Panie nie róbmy sobie żartów,jakbyśmy mieli się kłócić o godzinę lub 5 minut to forum by było zaspamione ^ ^Pomyślcie czasem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 13 Grudnia 2012 Właściciel Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 CLOSENIE TEN DZIAŁ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi