Takichi 19 Opublikowano 9 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 Coś się dzieje z serwerem,że są takie lagi przy normalnym pingu.? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 9 Listopada 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 Screeny z tymi lagami?Mapa?Ilość GRACZY?JAKIEŚ PORZĄDNE DANE?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Takichi 19 Opublikowano 9 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 ogólnie są,większość graczy to mówi. Nie ważne,nerwus. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 9 Listopada 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 To ja nic z tym nie zrobię^ ^Jak mam ci pomóc skoro piszesz "ogólnikowo", nie podając żadnych "dowodów", nic co mogłoby mi pomóc.Co z tego że 5 osób napisze ze są lagi jak ja nie będe wiedział kiedy, w jakiej sytuacji się działy, a także nie pokazane są jakieś pingi (wasze) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 29 Listopada 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Serwery Cs-Classic → #2 [Only DD2] Cs-Classic.pl CLASSIC] | | Pukawka.pl → FFaOgólne" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi