Takichi 19 Opublikowano 9 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 Coś się dzieje z serwerem,że są takie lagi przy normalnym pingu.? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 9 Listopada 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 Screeny z tymi lagami?Mapa?Ilość GRACZY?JAKIEŚ PORZĄDNE DANE?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Takichi 19 Opublikowano 9 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 ogólnie są,większość graczy to mówi. Nie ważne,nerwus. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 9 Listopada 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 To ja nic z tym nie zrobię^ ^Jak mam ci pomóc skoro piszesz "ogólnikowo", nie podając żadnych "dowodów", nic co mogłoby mi pomóc.Co z tego że 5 osób napisze ze są lagi jak ja nie będe wiedział kiedy, w jakiej sytuacji się działy, a także nie pokazane są jakieś pingi (wasze) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 29 Listopada 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Serwery Cs-Classic → #2 [Only DD2] Cs-Classic.pl CLASSIC] | | Pukawka.pl → FFaOgólne" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi