Hawaii 0 Opublikowano 13 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 wiem ze to nie w tym temacie ale admin siwy zrobil mi ss ale ich nie mam i co mam zrobic ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablox9 505 Opublikowano 13 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 Sciema ... Takie rzeczy nie dzialaja tutaj SS'y napewno masz lecz moze nie jestes czysty na nich wiec wymysliles ta bajeczke ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy 0 Opublikowano 13 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 Niewiem po co są takie tematy -,-Jak niewiesz gdzie masz ssy to poradniki nie gryzą.A jak nie chcesz ich wrzucić to twój problem ub nie będzie.Powinny byc warny za takie "nie mam ssów dostane ub? / co robic ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablox9 505 Opublikowano 13 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 Tak jak lewy pisze brak ss brak UB./Cl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi