es.cfg 0 Opublikowano 13 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 witam,czy istnieje mozliwość dodania jeszcze jednej mapy do mc ? Dwie mapy szału nie robia po kilku godzinach grania z tego co czytalem to sporo graczy ciekawił temat. Jak wygląda to z Waszego punktu widzenia ?przydałoby się urozmaicenie w stylu de_nuke np Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 13 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 nieee ) to jest only czyli max niech 2 mapy beda )) nie róbmy z tego FFA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fixer 7 Opublikowano 13 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 A ja bym doradził zrobienie z tego serwer nie Only DD2/Inferno tylko ESL Maps :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
es.cfg 0 Opublikowano 13 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 dorzucić jeszcze jedną mape... zróbcie ankiete i zobaczycie czego chcą gracze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vPerfect 0 Opublikowano 13 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 Ja myślę to samo ale tak : OnlyDD2/OnlyInfero/Only Westwood Westwood jest dużo więc nudzić się nie będzie nikt około 5 map będzie . To jest dobry pomysł co es.cfg mówi. Masz Piwko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość TWJ BG Opublikowano 13 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 Racja moim zdaniem przydała by się też jakaś inna mapka, ale to decyzja H@. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
es.cfg 0 Opublikowano 13 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 gra nie stawałby się nudna po kilku godzinach grania thx za odezwanie się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMeKk 0 Opublikowano 13 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 Ja bym dodał Nuke Esl/Standart mapa :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Semi 1 260 Opublikowano 13 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 Nie będzie innych map.Ale mam dla was pocieszenie, zanosi się na 4funa :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mdf 0 Opublikowano 14 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 no i dobrze 4fun tez się nada...a szansa na TP CS Classic jest? zbliżają się święta, więc można napisać do mikołaja, by coś zorganizował w tej sprawie ;lol; :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
es.cfg 0 Opublikowano 14 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 Nie będzie innych map.Ale mam dla was pocieszenie, zanosi się na 4funa :-Dszkoda szkoda, jednak 4fun kiedy ma byc ? jakies konkrety ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 17 Grudnia 2012 Właściciel Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 CLOSENIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi