Sumekler 53 Opublikowano 11 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 Wiek: 15 (17.02.1998) Kontakt (GG/e-mail/steam): GG:31930779 (zawsze na niewidocznym) E-mail [email protected] (wchodzę zawsze jak odpalam przeglądarkę) steam: sumekler (bardzo żadko) Kiedy zaczynałeś grę w cs: Grę zacząłem gdzieś w 4 klasie podstawówki (2008r) gdy "Klarys Sam W Domu" mnie zachęcił do pogrania na pewnym serwerze ZombieMod, spodobało mi się i gram do teraz Doświadczenie w łapaniu/rozpoznawaniu cheaterów: Chyba spore, póki co z 216 permów - 5 UB Ile masz wolnego czasu?: w zależności od dnia , raz mam go więcej a raz trochę mniej ale z 3-4h dziennie mogę poświęcić na forum. Dlaczego starasz się o to stanowisko?: Chciałbym spróbować czegoś nowego a przy okazji odciążyć administrację. Używałeś jakiś hax'ów? (Jeśli tak to jakich): Oj dużo by tego wymieniać ale między innymi: BadBoy, ESP, TokyoDrift, miałem też WH w pliku OpenGL32.DLL więc wiem jak szybko można wyłączyć hax'a a przy korzystaniu z aimbot'a dowiedziałem się, że nie jest on tylko ustawiony na głowę. wymagania:- 50 postów 134 postów - 50 godzin na forum 6d 7h 54m- Minimum 15 lat (17.02.1998)- Minimum 2 miesiące na forum Rejestracja: Thu 18 Jul 13 Rekrutacja jest ON więc jest zapotrzebowanie na UBTEAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klarys Sam W Domu 2 Opublikowano 12 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 Doświadczenie w łapaniu/rozpoznawaniu cheaterów: Chyba spore, póki co z 216 permów - 5 UB Używałeś jakiś hax'ów? (Jeśli tak to jakich): Oj dużo by tego wymieniać ale między innymi: BadBoy, ESP, TokyoDrift, miałem też WH w pliku OpenGL32.DLL więc wiem jak szybko można wyłączyć hax'a a przy korzystaniu z aimbot'a dowiedziałem się, że nie jest on tylko ustawiony na głowę. To mówi samo za siebie... Jestem na TAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzek 54 Opublikowano 13 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2013 TAK.Wszystko sie zgadza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 16 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 TAK mozna dać szansę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 16 Listopada 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Posiedź trochę dłużej na forum Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 14 Marca 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Główna kategoria forum → Rekrutacja → ON UBTeaM" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi