TheBest147 45 Opublikowano 11 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 1. Serwer:Onlydd2/Inferno2. Nick:TheBest i *_* LOL *_* brać pod uwage 2 gt ;d3. Imię:Mateusz4. Wiek:145. Znajomość Amxx(0/10):86. Mikrofon(Tak/Nie):Tak7. Czas spędzony na forum: 4d 52m 11s8. Opisać siebie:Jestem miły poprawiłem swoją kulture już tak nie wybucham.9. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera:Gdy widze jak nie ma admina na serverze a jest odpał grać sie odechciewa10. Co zrobisz gdy:-Ktoś używa dopalaczy;Ssy Demko Perm-Gdy ktoś nadużywa micro;Ostrzeżenie kick Ban od 5min-4h ale to jak już ktoś bardzo przesadzi-Nadużywa Kultury na serwerze;Kick Ban od 5-30min -3h ;d11. Platforma Cs(Non Steam/Steam):NS za niedługo Steam może ~Wiek 16+ -~Mikrofon(nie wymagane aż tak) +~Minimum 25 godzin gry na Serwerze -/+~Kultura +~Obsługa amxmodmenu w jednym palcu +~Użytkownik pisząc podanie powinien mieć ZERO WARNÓW NA FORUM +~Aktywność na forum(nie jest ważna aż tak) +~Oczywiście kreatywność i umiejętność ogarnięcia serwera + Prosze o danie mi szansy na tą posadę ;d także prosze o nie wypowiadanie sie graczy którzy nie grają na serverze Pozdrawiam TheBest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 11 Listopada 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: NIE Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 14 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Serwery Cs-Classic → #2[Only DD2/Inferno/Nuke] Cs-Classic.pl| | Pukawka.pl → FFaPodania" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi