Sorry 2 Opublikowano 12 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 1.Twój Nick: Sorry ladna dupa z twarzy <3 2.Nick admina/gracza który zawinił: Sejmej 3.Admin/Gracz : Sejmej 4.Data i godzina: 16:20 około (12.11.13) 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): http://www.sendspace.pl/file/5fa1cf2bd697a6eb39384f4 6.Opis sytuacji: Nadużywanie vipa, Nie dostosował się do zasady 30s , 5 s przerwy. Prosiłbym o zabranie vipa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sejmej 0 Opublikowano 12 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 siema h@ ja nie wiedzialem ze mozna max 30 sec strzelac przepraszam wszystkich przepraszam wszystkich których skrzywdzilem nie powtórzy sie to węcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 12 Listopada 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 W dniu 12.11.2013 o 15:59, Sejmej napisał(a): siema h@ ja nie wiedzialem ze mozna max 30 sec strzelac przepraszam wszystkich przepraszam wszystkich których skrzywdzilem nie powtórzy sie to węcej Nie rozumiem cię ^^ Tyle razy było to wałkowane na forum, a sorry pisał mi że ostrzegał cię kilka razy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sejmej 0 Opublikowano 12 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 no dobra wez mi tego vipa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sejmej 0 Opublikowano 12 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 i tam wiem ze strace a na ile ban ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 12 Listopada 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Znowu dostałem spam (nie było mnie wcześniej) że nadużywasz. VIP usunięty Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 3 Grudnia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Serwery Cs-Classic → #4 [ZombieExpMod 4.3]Cs-Classic.pl[MISJE] | Pukawka.pl → ZombieSkargi" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi