TheBest147 45 Opublikowano 14 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2013 Siema mam pytanie jest taki bind który daje możliwość kupienia broni nie wchodząc w menu broni np ak granaty itp? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witol 12 Opublikowano 14 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2013 Mozesz zmienic w cfg'u jak sie nie myle, ale znasz autobuy, prawda? Czekaj chwile może cos znajde.. bind "F1" "autobuy" - Kupuje broń i ekwipunek wpisany w pliku autobuy w katalogu cstrike. To powinno być to, poszukaj tego pliku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Semi 1 260 Opublikowano 14 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2013 Według mnie to idiotyzm ... trudno wpisać w google ? http://www.youtube.com/watch?v=mEGG3f_qtyM 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romet 154 Opublikowano 14 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2013 Mi go zall. Ciagle nabija posty nic po za tym , bezsensowe posty nic wiecej . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheBest147 45 Opublikowano 14 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2013 dzieki semi like i Dajcie warna... Rometowi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 20 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Cls Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi