SHOKE 473 Opublikowano 16 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 (edytowane) Nick:Shenzi Powód rezygnacji: Znudził mi się cod mod i już tak często na niego nie wchodze. :Coś od siebie:bay bay JEDNAK NIE, ZMIENIŁEM ZDANIE, SORY ZA TO, ALE JEDNAK ZMIENIAM ZDANIE, PROSZE O ZAMKNIĘCIE Edytowane 16 Listopada 2013 przez Shenzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andre 459 Opublikowano 16 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 Weź nie pie**ol... Ja też nie wchodze bo chwilowo nie mam czasu ale nie nie odchodzę więc co ty odwalasz? ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 30 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Główna kategoria forum → Admin Room → Rezygnacja" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi