pampeluna 12 Opublikowano 18 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 Witam. Mam problem z misją w której trzeba zabić 4 zombi będąc survivor. Oczywiście zabiłem już sporo zombi na survie i ani razu mi tej misji nie zaliczyło. Czy ktoś mógłby to naprawić? Z góry dziekuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 18 Listopada 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 Spróbuj zabić survivory i zobacz.Potem luknę na to.(w weekend) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K3RocKo 6 Opublikowano 18 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 Zabiłem z 2-3 survivoli i nic to nie dziala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pampeluna 12 Opublikowano 18 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 Zabiłem już min. 3/2 survki i tak nie zaliczyło. Myśle że błąd jest w pluginie od misji. Więc można to naprawić albo zastąpić misją która zadziała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karmel 0 Opublikowano 18 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 Zabicie Survivora, nic nie daje ;c Właśnie się zastanawiam czemu nie mogę wykonać tej misji ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pampeluna 12 Opublikowano 18 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 A i mam jeszcze jedno spostrzeżenie, gdy zabijemy zombi z Pipe bomb albo zombi popełni samobójstwo to się nie odradza. Więc gdy nie będzie admina na serwie (ale rocko ciągle jest więc mówie gdy pod jego nie obecność) wiele zombi zostanie zabite przez pipe bomb to one się nie odrodzą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 18 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 Pipe do tego służy by zabijać a admin nie ma obowiązku odradzania ZM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pampeluna 12 Opublikowano 18 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 Tak, ale jeśli zombi ma być odradzane to po nawet po pipe bomb. Pipe Bomb służy po to, żeby zabijać zombi gdy jest się w cięzkiej sytuacji, a nie po to żeby innym nie dać pograć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi