WilkuZmC 78 Opublikowano 26 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 Klasa Deagleman chyba znowu sie zbuugowala od 2 dni nie moge nikogo zabic z deagla a wale po 3 magazynki po 2 nie ma ubrania wroga ale to juz pisalem z tydzien temu..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 26 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 pogadam z karolem czy robil cos z ta klasa bo ja nie robilem wiec sama z siebie nie mogla sie zepsuc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheBest147 45 Opublikowano 26 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 Ta klasa działa nie wiem jak wam ale mi działa i zabijam nią ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 26 Listopada 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Działa, widocznie masz "pecha".Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi