marakesz08 1 Opublikowano 26 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 Witam chciałbym zaprezentowac moje pomysly na ulepszenie serwera. 1.Ulepszanie Broni za EXP : DEAGLE, Famas, Ak, M4A1, Strzelba 2.Zwiększenie wytrzymałosc Survivala - OBECNY WYTRZYMUJE MAX 40sec 3.Zmniejszenie rozrzutu zombie. 4. wprowadzić nowy item silver_m4 który daje 1.5x więcej obrażeń dostepny dla vipów 5.Na początek rundy zmniejszyc grawitacje 6.Dodanie sklepu dla vip. To Tyle Dzieki ________Freeec_______ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pampeluna 12 Opublikowano 26 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 Wiesz, jest od tego inny dział. 1. Ulepszanie broni nie ma sensu, a jeśli co to słyszałem że S vip zadaje więcej dmg 2. Zwiększenie hp survivora i zmniejszenie HP nemka powinno być wprowadzone 3. Nie wiem o co w tym chodzi 4. 1.5x dmg to troche nie ma sensu 5. Każdy by wbijał na txt gdy na serwerze nie było by admina 6. Z tym się zgodze. Vip różni się tylko tym że ma 2x skok, 100 arma na start i więcej zarabia ap i chyba expa. Powinni dodać m.in. : Możliwość kupna Nemesisa za 75 ap i Survivora. Ale raczej survka nikt nie będzie kupywał jak ma mało hp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marakesz08 1 Opublikowano 26 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 W trzecim chodzi o to że zombie ma małe szanse zarazić humana bo jest odrzucany na kilometr jak dostanie z auto kampy np O to w tym chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pampeluna 12 Opublikowano 26 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 A jak jestem jeszcze w temacie: Możliwe jest dodanie paru klas zombie na serwer? np. Smoker (przyciąga), krab (szybki, mało grawitacji, 800 hp), Szaman (leczy zombi po użyciu klawisza) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheBest147 45 Opublikowano 26 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 Hah nie Sklep dla vipa 200 nemek 150 Survek vip za 1 runde ma ok 90 ap więc mi wybacz... ale nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 27 Listopada 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 Witam chciałbym zaprezentowac moje pomysly na ulepszenie serwera. 1.Ulepszanie Broni za EXP : DEAGLE, Famas, Ak, M4A1, Strzelba 2.Zwiększenie wytrzymałosc Survivala - OBECNY WYTRZYMUJE MAX 40sec 3.Zmniejszenie rozrzutu zombie. 4. wprowadzić nowy item silver_m4 który daje 1.5x więcej obrażeń dostepny dla vipów 5.Na początek rundy zmniejszyc grawitacje 6.Dodanie sklepu dla vip. 1. NIE 2. Poprawię 3. Zobaczę 4. NIE 5. Po co? To nie jest standardowy zombie 6. NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi