M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 26 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 Osłabić: Klasa:Kaedwenczyk Bronie:Famas,ups Dodatkowy opis:Posiada z famas'a 400dmg [+int], brak rozrzutu. Proszę o osłabienie tej klasy ponieważ jak na klase od level'a jest ona zbyt silna. Gdy posiada tytanki lub pulki i wyszkolony żołnierz jest nie do zniszczenia...na tych perkach bije po 8100, a do tego dochodzi brak rozrzutu.Takie dmg nie maja nawet premki.Zmniejszcie dmg albo usuńcie brak rozrzutu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ney:D 0 Opublikowano 27 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 Właśnie jest ona taka jaka powinna być. Nie zawsze premka musi być najlepsza. Kaedwenczyk zalicza się do klas od lvl które ciężko wbijało wiele osób by nim popykać. Jak już coś chcecie osłabiać to osłabcie Magika wiem, wiem klasa premium, droga, ale wszystkich rozwala. Ledwo co ją widać i z kosy 1/1. Jestem na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 27 Listopada 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Sprawdź tera Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi