pampeluna 12 Opublikowano 28 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 Na niektórych mapach DR jest bug, że gdy jesteśmy pod końcem mapy i gdy musimy przejść po obiekcie który jest np. na takim samym poziomie co przepaść to odrazu nas piorun zabija. Jak narazie jest tylko jedna mapa w której jest ten bug: deathrun_dust2009 Gdy na końcu tej mapy trzeba przejść przez tą wode to piorun nas automatycznie zabija po wejściu po niej :/ a to jest troche głupie bo żeby to przejść trzeba mieć bardzo małą grawitacje i podwójny skok. Więc są dwie opcje do wyboru: Albo usuwamy tą mape, ale na innych może sie to powtarzać Albo usuwamy pioruny, to wtedy bug nie będzie się powtarzać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 28 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 Bo to wode trzeba przeskoczyć lecz gdy już zapiszesz się w kolejkę możesz po niej chodzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pampeluna 12 Opublikowano 28 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 Powiedz to osobom które dopiero zaczynają i mają mniej niż 100 lvl. Oni nie mają jakichkolwiek szans na to żeby przeskoczyć. Na innych serwerach DR po tej wodzie da się normalnie chodzić więc to nie jest żadna przeszkoda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martyna :** 1 Opublikowano 29 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 Musisz sie rozpedzic i zrobic BH po wodzie wtedy ci sie uda ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pampeluna 12 Opublikowano 29 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 "po wodzie" A czy wiesz że nawet do wody nie można wbić? aktualnie nie mam tego problemu bo wbiłem już 120 lvl i mam małą grawitacje, ale mówie teraz o innych słabszych graczach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 18 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2013 Jak dla mnie problemu z tym nie ma. Wode można ominąć rozpędzając się. Zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi