aZqua 0 Opublikowano 29 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 1. Serwer: Deathrun 2. Nick: 31337.aZqua3. Imię: Oskar4. Wiek: 165. Znajomość Amxx(0/10): 76. Mikrofon(Tak/Nie): tak7. Składka(Tak/Nie): zależy ile , ale raczej tak8. Czas spędzony na forum: ...9. Opisać siebie: Jestem ogarniętym graczem , nie płacze . Zachowuje się dość stosownie staram się świecić przykładem 10. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: Ponieważ jest dużo ludzi którzy łamią zasady typu przedłużanie przez 5 min albo wychodzenie za txt itd . No i chcę wam pomóc troche 11. Linki do reklam: http://31337gaming.eu/ moge tu załatwić tylko potrzebuje czasu 12. Co zrobisz gdy: -Ktoś używa dopalaczy; perm -Gdy ktoś nadużywa micro; kick ban od 5 min wzwyż -Nadużywa Kultury na serwerze; ban od 5 min wzwyż 13. Platforma Cs(Non Steam/Steam): Non Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Semi 1 260 Opublikowano 29 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 Na NIE-konto dla podania -mało czasu na serverze-brak reklamPopraw to co napisałem i będę na TAK potrzebujemy Adminów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
izka 16 Opublikowano 29 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 Jestem na nie ,konto dla podania i brak reklam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romet 154 Opublikowano 29 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 Na Nie . Tak jak powyzej . 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZERMAN 17 Opublikowano 30 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 Jestem na Nie, zgadzam się z wami z wami wszystkimi popraw się i zobaczymy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 30 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 Na nie. Konto dla poodania i brak reklam i AMXX. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JointZkozaka 1 Opublikowano 30 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 na Nie brak wymagan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martyna :** 1 Opublikowano 30 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 Nie ,dlaczego ? - Konto dla podania - Brak Reklam - Daj sie poznac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 30 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 Co ma aktywność na forum, do serwera? -.- Osoby się tu wypowiadają choć nie grają na dr. NIE Reklamy NS Punkt 12. jak dla mnie nie dokładnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 30 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 NA NIE WYMAGANIA + MAM FILMIK NA KTORYM z 6 razy złamałeś regulamin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 14 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Serwery Cs-Classic → #3 [DeathRun] Cs-Classic.pl [Klasy] | Pukawka.pl → DRPodania" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi