El*Polako 0 Opublikowano 30 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 Aktualny mod:Only dd2+bf2Ilość slotów:16Link do GTLokalizacja servera:WarszawaHosting:pukawkaKontakt do H@ (GG, skype): gg// 37587547 Dlaczego mamy cię przyjąć?: Więc tak: jestem teraz w sieci ale na tej sieci co jestem nie ma przyszłości. Gracze przybywa i ubywa. Ale to się wkrótce zmieni, wykupiłem reklamę na cs-reklama i czekam w kolejce bo na razie zarezerwowałem.Myślę że jak mnie przyjmiecie będziemy nam dobrze się współpracowało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 30 Listopada 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: 50 razy powtarzam. Nie przyjmuje pustych serwerów Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 1 Grudnia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Główna kategoria forum → Masz Serwer? Szukasz Sieci? Pisz!" do "Główna kategoria forum → Masz Serwer? Szukasz Sieci? Pisz! → Archiwum". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi