MaDn3sS 0 Opublikowano 14 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 14 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 zle wtopione są te obrazki i jak dla mnie napis nie pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaDn3sS 0 Opublikowano 14 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 kurde tego po lewej wtapiałem ale cos mi neie wyszło tak jak na filmie na yt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[O]rbi[T]ek 0 Opublikowano 14 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 5/10Napis nie pasuje i mogłeś tak zrobić, żeby ten halo po lewej nie był odcięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n0th1ng 0 Opublikowano 14 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 Napis nie pasuje i źle wtopione rendery 3/10. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablox9 505 Opublikowano 14 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 Mi sie nie podoba ;/ czcionka zla i zle wtopione te obrazki ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dav3 130 Opublikowano 14 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 Po 1 - Tu nie ma w co wtopić renderów.Po 2 - Napis do wywalenia (nie wiem na ch... robić napisy, skoro typografia to najtrudniejsza rzecz...?)Po 3 - HALO + Cukierkowe tło? Sorry, albo masz coś nie po kolei albo ci nie wyszło jak chciałeś :-| PS. Po 4 - "HALLO" to "cześć", HALO - seria gier :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rotek123 0 Opublikowano 14 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 Tapeta z google, 2 rendery z gry i napis, który jest tak brzydki że szkoda gadać. Zacytuję pewną Randomową osobę z forum GraFFika.pl: Jak "nie potrafisz pisać" to nie dodawaj tekstu do obrazkaChodziło mu oczywiście nie o ortografie i błędy, choć także i o to, ale o umiejętność wpasowania tekstu w obraz. 1/10 jjak nie mnie, próbuj dalej, sorry :-? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dz!oBaK 0 Opublikowano 16 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 4/10 zle wtopione obrazki i nie pasuje mi napis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi